Ba, najstarsze znane mi nagranie jest z 1998 Jeszcze świetne było to gwizdanie po piosence
Aha, i jeszcze co do Life is A Bullet - to jeden z najlepszych instrumentalnie utworów PR. Basik to mistrzostwo
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Szkoda, że jest tak niedoceniana, również przez sam zespół
Ej ja ją bardzo doceniam, głównie za mój ulubiony utwór o psie :D i świetną wkładkę hihi.
Tak, to zdjęcie jest chyba najlepszym zdjęciem PR jakie widziałem. ;) Tylko pogratulować fotografowi pomysłu i wykonania.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Według mnie po prostu fotograf stanął bardzo blisko i perspektywa zrobiła swoje, gdyby robił zdjęcie z większej odległości to nie miałoby takiej głębi jak teraz.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
to niech mi ktoś powie , pomijając tą perspektywę , czy Jerry jest najwyższy ? Bo na moim plakacie koncertowym wiszącym na ścianie ma tak spokojnie kilka centymetrów nad resztą
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum