Ponad rok temu bo w październiku 2005 w pewien czwartek już tak bardzo mi się nie chciało uczyć, ze poszedłem sobie do drugiego pokoju zobaczyć co jest w telewizji. Tak poprostu z nudów włączyłem, szukam czegoś fajnego. Patrze co jest na TVP1... "Jakiś typowy amerykański film sensacyjny pewenie. Zobacze sobie.". Jakaś katastrofa samolotu, jak zawsze w amerykańskim filmie. Z każdą chwilą kiedy oglądałem ten film odchodziłem od tego stereotypu typowego amerykańskiego filmu. Okazało się, że seria "Zagubionych" to serial puszczany po dwa odcinki. Odlądałem każdy. Z niecierpliwością czekałem na czwartek wieczór, żeby zobaczyć co dalej stanie się z grupą ponad cztwerdziestu rozbitów, katalostrofy lotczniej po których nie przyleciałą żadna pomoc. osób na wyspie jest dosć dużo, ale kreauje się tylko kilku głównych bohaterów, których życie widz poznaje stopniowo z czasem i dowiaduje się onich wiele rzeczy. Z pierwszej serii nie zobaczyłem tylko kilku odcinków. Leżałem w szpitalu i momo, że chciałem to nie mogłęm zobaczyć. Od września (chyba) TVP1 puszcza drugą cześć. Wszystkich sezonów ma podobno być 6 czy 7.
Bardzo mi się podoba ten serial. Nigdy nie olądałem żadnych seriali, ale ten jest poprostu świetny. Stał sie bardzo sławny przez ten ostatni rok. W mediach dużo o nim mówią. Nie tylko ja z niecierpliwoscią czekam na kolejne odcinki. Serial ma już wielu fanów. Ale tak sobie myśle, że jeśli taki znany jest juz i popularny to pewnie i przeciwników ma, bo tak jest zawsze. A wy co mysłicie o tym. Jesteś raczej zwolennikami czy przeciwnikami 'Zagubionych'. Podoba sie wam czy nie?
Ach, lubię dosc. Z pierwszej serii rowniez nie ogladalam chyba 4 pierwszych odcinkow, bo jak mnie rodzicielka chciala przekonac zebym usiadla i objrzala to sie bronilam przed tym wszystkim czym moglam ;p Ale obejrzalam i potem juz tylko czekalam na nastepne odcinki.
Niestety juz tak nie wkrecilam sie w druga serie. Wlacze co prawda, czasem spojrze, ale juz nie tak jak kiedys...
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 11:26 , w całości zmieniany 1 raz
Ja żałuje, że nie oglądam zagubionych... Obejrzałam chyba kilka odcinków i stwiedzam, ze nawet fajny serial niestety juz sie kończy, więc chyba nie nadrobie niestety...
pierwsza seria była zarabista, ale teraz jakos to tak sprawia wrazenie naciągania... chociaż kupy sie trzyma. ale za dużo naraz sie dzieje... no ale zobaczymy co będzie dalej
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
Wczoraj oglądałem 2 pierwsze odcinki 3 sezonu. Pwiem tyle - "oh shit"
Ja juz wczesniej widzialem. Poza 'oh shit' powiem jeszcze, ze ciekawie. Chociaz patrzac z innej strony widz juz chyab ma za wiele informacji. Juz tak bardzo nie docieka jak wczesniej.
Wczoraj oglądałem 2 pierwsze odcinki 3 sezonu. Pwiem tyle - "oh shit"
"Oh shit" w sensie pozytywnym czy negatywnym? Bo ja wczoraj zacząłem oglądać 3 sezon i też chciało mi się powiedzieć "oh shit", ale zdecydowanie w negatywnym tego słowa znaczeniu... bo póki co to jest on przesadzony, naciągany i stracił swój klimat... (być może po prostu jeszcze jestem pod wrażeniem Prison Break'a). Dwa pierwsze sezony były naprawdę świetne, teraz może być już tylko gorzej. Choć ja np. uważam, że 3 sezon również mógłby być dobry, tyle że autorzy wyraźnie nie zamierzają na tym poprzestać no i coś trzeba było z tym (czyli scenariuszem) zrobić, żeby go troche przedłużyć (sztucznie niestety)...
Czekam na PB 2x18...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
"bo póki co to jest on przesadzony, naciągany i stracił swój klimat... (być może po prostu jeszcze jestem pod wrażeniem Prison Break'a).
zgadzam sie z Mikezem, lubialam LOSTÓW ale badzmy szczerzy Prison Break wymiata i teraz jak ogladam Lostów to czuje taki niedosmak bo juz nie ma w nim takiego trzymania w napeciu ze sie chce ogladac dalesze odc. Poprostu zagubieni spadli w moich notowaniach
_________________ I tear my heart open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel
No niestety tak juz będzie. Myśle, że na początku dobre dla widza było to, żę tak mało wiedział i trzyamł film w niepewności a teraz to jzuza dużó zdradzili. Druga sprawa to te długie przerwy. Nie mówie juz o tym jak TVP1 to emotuje. Druga seria to po pół orku chyba dopiero w Telewizji Poslkiej była. Przez ten czas konkurencja (PB ) nie leniła się no i są tego skutki. Ludzie teraz są zachwyceni innymi serialami. Losty są na drugim miejscu. Ja osobiście tak krytycznie nie oceniam trzeciej serii. Nie jest zła - powiem tyle.
6 sezonów to juz lekka przesada.Lost moglby zejsc z eranow w lepszych stylu a tak pewnie spadnie ogladalnosc i odcinki beda "naciagane" i nic nie wnoszace.
wg sezon 3 jak narazie nie jest zly
_________________ I tear my heart open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel
kumpel już mi rippuje adcinki z USA - jeszcze ciepłe ale obejrze je dopiero za 10 dni...
PO co? Skoro jakieś góra dwie godziny po emisji w stanach na torrencie sa do ściągnięcia świetne ripy? ;p (no chyba że ich autorem jest właśnie Twój kumpel ;p)
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
No wiecie... fajnie, ża bedą dalsze części 'zagubionych' bo aż 6 sezonów. No chyba, że zrobią to tak, że tyle samo treści w 6 co 4, tylko rozciągną to dodajac jakieś nic nie znaczce "wypełniacze" i "przeciągacze" no to ja juzwole 4 serie.
Ostatnio zaprzestałem się interesować LOSTami. Pewnie daltego, że Prison Break wyparł już Zagubionych. Powiedzcie mi na którym eraa odcinku staneli. W lutym mieli kręcić dalej 3. sezon. Ile juzodcinkó jest w 3?
No kurcze... jak sie wciagnąłem w Prison Break to w ogóle zpaomniałem o LOSTach. Kumpel też mnie dzisiaj załamał bo mówi, że też juz całą 3. serie widział. I fajna podobno. Zdradził tyle, żę nawiążą kontakt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum