Może niekoniecznie to jest taka gra o jakich mowa w tym dziale, ale nie mam gdzie tego wcisnąć.
Więc chciałbym wam polecić fajną stronkę a mianowicie Lockerz. Zasada działania jest prosta. Zbiera się punkty tzw PTZ, które potem wymiania się na wypaśne nagrody typu PSP, ipod, laptop, skuter i wiele innych. Za codzienne zalogowanie się są 2 PTZ i za codzienne odpowiedzenia na pytanie również 2 PTZ. To naprawdę działa. Na youtube jest wiele filmików jak ludzie wypakowywują otrzymane nagrody. Jest także wiele stron i for na ten temat. Poniżej podałem kilka linków. Aby dołączyć do Lockerz musisz zostać zaproszony przez innego użytkownika. Wpisz swój adres email na tej stronie - http://8lockerz8.lua.pl/ a zaproszenie zostanie wysłane do ciebie max do kilku godzin.
Znajomy dostał od nich grę na Xboksa, PSP i kamerę HD, a poświęcał temu 15 minut dziennie.
Mnie ten Lockerz denerwuje niemal tak samo jak MenelGame - generuje bardzo dużo spamu... więc się zniechęciłem do nich, ale jeśli zacznę zbierać punkty to na MacBooka.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Powodzenia z tym MacBookiem, jak któryś z Was dostanie to obiecuję, że pójdę do kościoła i przeproszę w duchu, że nie wierzę w cuda
Jak ktoś lubi tego typu stronki to od dwóch dni działa "polski lockerz", czyli www.takeagift.pl. Co tam jest, nie mam pojęcia bo konta raczej zakładać nie będę
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Co do nagród, to wysyłają wszystkie, bez względu na ich wartość, tylko mała jest szansa, że taki macbook uniknie cła, które w jego przypadku wynosić będzie koło 900 zł(przy wersji, która u nas kosztuje jakieś 3.5 tyś). Ostatnio podwyższyli próg punktowy i teraz już nie jest tak łatwo złapać coś wartościowego. W skrócie, jeśli ktoś może poświęcić dosłownie dwie minuty dziennie to warto. Teraz mała reklama, jakby ktoś potrzebował zaproszenia to wchodzi pod ten adresik http://zergu-lockerz.y0.pl/ wpisuje swojego mail`a i dostaje automatycznie zaproszenie
Chyba w kwietniu się zarejestrowałem, chwile posiedziałem i parę punktów uzbierałem, a te filmiki nawet fajne niektóre. Problem w tym, że na żadnym restocku nie byłem.
W ogóle uważam, że sekret tego kryje się w restockach. Mam ponad 8k punktów i nie było to aż takie trudne ani czasochłonne. MacBook Air ~10k "kosztuje". No właśnie... "kosztuje" bo mając tyle punktów ile trzeba nie można wymienić sobie tego na nagrodę tylko trzeba o nią rywalizować między innymi, którzy też mają tyle punktów. A to jest ciężkie. Od paru miesięcy w ogóle się nie zajmuje tym Lockersem. A to źle bo warto by chociaż spróbować zmaterializować te 8k na... cokolwiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum