Wysłany: 11-10-2006, 4:36 Live and Murderous in Chicago
Na poczatek musze sie pochwalic, i powiedziec ze mam oryginal tego DVD. Moj ojciec chrzestny sie postaral i na urodzinki sprezentowal mi plytke
A co do samej plyty, to uwazam, ze jest to jeden z lepszych koncertow PR (a troche juz sie ich koncertow ogladalo...)
A co do sdamego DVD... Co tu duzo mowic Miodzio
Co tu duzo mowic, ja nie widzie wiekszych powodow by sie tym zachwycac... Rowniez mam oryginal i w sumie to musze go znowu obejrzec i zastanowic sie czy nie sprzedac tego... ;p
Jakby bylo CALE Harder than a coffin nail to bym sie bardziej zastanawiala, a tak to...
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 11:09 , w całości zmieniany 1 raz
Wstyd (?) się przyznać, ale nie oglądałam. Żal mi kasy na oryginalne DVD, a świnią nie jestem i nie ściągnę .
I zostałam z niczym.
Jak będzie okazja, to nadrobię to.
Ale mówicie - warto obejrzeć, posłuchać?
no słuchać, a oglądać to jednak jest różnica dopiero jak się człowiek naogląda tych wszystkich fanów noszonych na rękach przez innych, Coby'ego, któy szaleje na scenie, to dopiero jest odjazd a ten koncert to zdecydowanie najlepszy jaki widziałem z udziałem PR
faaajnie se zobaczyć takie dvd, choć mogli zrobić jakiś ciekawy show :D musze powiedzieć, ze widziałam ciekawsze koncerty... choć ten był i tak suuuuper. ale jednak nic za bardzo sie na nim nie działo...
i wiecie co?
stwierdzam, że na większość koncertów za czasów tps jest taka sama...
naoglądałam sie tych koncertów papa roach i na tym, na którym byłam nie dopatrzyłam się praktycznie niczego nowego. no, ale to nie na temat. dvd fajna, ale szkoda, ze bez żadnej książeczki w środku.
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum