Nie powiem czy lepsze, bo do dziś tej płyty nie przesłuchałem. Na Spoti jeszcze do niedawna było "premium only", ale już widzę dostępne dla wszystkich więc nadrobię zaległości.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Mikez widziałam to chyba z 2 miesiące temu ;D
to w sumie też staroć, ale uwielbiam to: http://www.youtube.com/watch?v=j-lJN4JI1-s w sumie nie jest tak fajnej jakości jak to poprzednie widełło
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
Ale ja żyję w świecie bez telewizji kablowej/satelitarnej
Ale wystarczył YouTube czy nawet Facebook. Wrzucał to chyba każdy fan LP (których jest coraz mniej) i Adele (których jest coraz więcej) :p pięknie zaśpiewał, fakt. Ale wolałabym żeby nie coverowali Adele, ale np Ademę. Boję się już kolejnej płyty
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Bullshit. Zasnąć nie mogłam z tych emocji. Myślałam, że umrę wczoraj ze szczęścia, ale wygląda na to, że nadal żyję. Bez względu na termin, cenę, miejsce, jadę, aby w końcu, po cholernych 12 latach usłyszeć Crawling na żywo. Rozryczę się chyba pod sceną z radości i wzruszenia. Ten zespół to połowa mojego życia. I mimo A Thousand Suns, zawsze ale to zawsze są, byli i będą w czołówce. Aaaaaa.
Pfff. Wiem wiem, teraz to 'shame' dla fana prawdziwego mocnego grania, żeby słuchać LP, wszyscy z nich szydzą, wyśmiewają, krytykują. A ja Wam mówię, że przyjadą i rozpierdzielą Warszawę lepiej niż PR! I tyle mam do powiedzenia!
Craaaaaaaaawling iiiiiiiiiiiiin my skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum