Zauważyłem, że coś głośno wokoło tej gierki ostatnio, ale przyznam, ze nawet nie wiem co to, że MMORPG to się domyśliłem.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja będę juztrochę bliżej niż reszta, ale mimo wszystko nie gram.
Nie gram, lae wiem co to a MMORPG lubie, nawet bardzo, w sumie to całe RPG i pochodne to najlepszy gatunek gier jak dla mnie. Mniej lubiłem strzelanki, ale po maturze taka chęć na gra mnie maszła, że zadowoliły by mnie pokemony emulator z GameBoy'a. Skończe robić co mam do zrobienia i pogram sobie w coś.
W L2 C4 grałem jakieś 2 lata. Pół roku temu załatwiłem sobie L2 Kamael i gram w niego do dziś. Gra jest świetna - jeżeli ustawimy wszystkie shadery na max to gra wygląda tak kolorowo jak WoW. Co do ras i klas - nie jest tego dużo. Elfy, Ludzie, Krasnoludy, Orcowie i nowa rasa Kamael. Każda z ras dzieli się na Fightera i Mistica - czyli wojownika i maga/łucznika. Na 20 lvlu zmieniamy klasę na inną (to już zależy od rasy). Moje postacie ? Gram na serwerze x4 więc dosyć ciężko mi z expem idzie - 40 Blade Dancer i 47 Sword Singer. To na tyle jeżeli chodzi o tą grę. Jeżeli coś sobie przypomnę, to editne posta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum