eee tam pierniczenie ;]
Milan :
-bez formy
-bez Ronaldo
-słabe mecze z Bayernem
Man Utd
-świetna forma
-mamy swojego Ronaldo
-świetne morale po meczu z Romą
co tu ukrywać, że Manchester jest faworytem ... mam nadzieje, że utrzymią swoją forme i rozniosą Milan :p
typy : 1 - 2 i 1 - 4 dla Man Utd
ale kto by czekał na jakąs lige mistrzów ... Ekstraklasa wchodzi w decydującą fale :pp Ruda K Ruda S Ruda Śląska K S G
Odra - Górnik 1 - 1 optymistycznie;d
eee tam pierniczenie ;]
Milan :
-bez formy
-bez Ronaldo
-słabe mecze z Bayernem
Man Utd
-świetna forma
-mamy swojego Ronaldo
-świetne morale po meczu z Romą
Milan:
-forma rosnie
- ale z Nesta;]
-chyba nie ogladales obu meczy;]
MU: nie bede ukrywal ze piepszonych Anglikow sie boje, ale wierze w Milan, ale w koncu to nie MU ale to Milan jest zespolem ktory od 8 lat znajduje sie daleko w lidze mistrzow a to o czyms swiadczy
heh nie watpie ze takiego sezonu MU nie pamiętam, ale hmmm wydaje mi sie ze Mu zadowoli sie tytułem mistrza kraju i przedłużeniem kontraktu przez Ronaldo
Milan to inny zespół w tym sezonie ... atak nic nie gra własciwie ..
co z Gilardino, Inzaghim ? to jest komendia, że gole strzela Kaka ;]
Manchester jest w najwyższej formie w tym stuleciu Ronaldo z nowym kontraktem przestanie patrzeć na swoją fryzure bo będzie miał kase na żel ;]
Rooney odrodził sie... Carrick dostał formy ;], obrona coś tam gra, chociaż szkoda straty Vidicia... pomoc jak zawsze niezadowna ;]
Manchester mimo wszystko jest faworytem ale spodziewam sie wyrównanych meczów z wskazaniem na Junajted ;]
Milan to inny zespół w tym sezonie ... atak nic nie gra własciwie ..
co z Gilardino, Inzaghim ? to jest komedia, że gole strzela Kaka ;]
1 Inzaghi w meczu z Bayernem gral bezpośrednio po kontuzji, i to ze strzelił gola to chyba błysk z czasów kiedy byl jednym z najlepszych sjaperow, bo normalny zawodnik nie trafia tak w pierwszym meczu po kontuzji, co do Gilardino razi nieskutecznością w 100% sytuacjach, za to potrafi sam zgrać sobie piłkę i oddać strzał a prędkość jego nogi podczas strzelonego, złe nie uznanego gola w meczu z Bayernem mówi za siebie
2 Kaka to coś jakby rozgrywający napastnik, który potrafi strzelać, zobacz mecze Brazylii i jego statystykę w strzelaniu goli, dziwne by było gdyby gral na inne pozycji, a Kaka to jeden z najlepszych żyjących obecnie zawodników na świecie, bo chyba nie bez powodu Real chciał dawać krocie za niego
no niby tak, ale Inzaghi był na spalonym i to trzeba podkreslic ;d
Milan nie potrafi stworzyć sobie dogodnych sytuacji z taką łatwoscią jak robią to czerwone diabły ;]
czasami wszystko strzelają, a czasami nie ;]
z Milanem nie bedzie tak łatwo jak z Romą bo Milan ma silną obrone(wspomniany Nesta to nie Chivu;] )
do półfinału to jeszcze zdąży się kilku graczy Milanu kontuzji nabawić, a u Was ławka nie wygląda zbyt przerażająco :p nie ma się co kłócić, awansuje UNITED :d
a jak nie to Ci złoże pokłon ...
do półfinału to jeszcze zdąży się kilku graczy Milanu kontuzji nabawić, a u Was ławka nie wygląda zbyt przerażająco :p
Dobrze, że nasza ławka jest silna... Zwłaszcza, że po wczorajszym meczu w składzie United zostało 3 nominalnych obrońców (wczoraj w obronie musiał grac Fletcher...). Gdyby nie powrót Evry po kontuzji sytuacja wyglądałaby tragicznie. Brak Vidicia i Ferdinanda może mieć katastrofalne skutki, co widać było wczoraj jak nasza obrona przegrywała większość pojedynków główkowych z graczami Watford. Na szczęście na Milan prawdopodobnie wróci Rio i O'Shea, poprawiła się też sytuacja w ataku: SMith gra świetnie, Rooney wrócił do formy, Saha też powinien być za niedługo gotowy do gry. No i zawsze zostaje jeszcze Ole A pomoc mamy świetną, jak wróci Park to będzie kłotpo bogactwa. Czyli ManU jest sprite, Milan pragnienie
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
do półfinału to jeszcze zdąży się kilku graczy Milanu kontuzji nabawić, a u Was ławka nie wygląda zbyt przerażająco :p
Dobrze, że nasza ławka jest silna... Zwłaszcza, że po wczorajszym meczu w składzie United zostało 3 nominalnych obrońców (wczoraj w obronie musiał grac Fletcher...). Gdyby nie powrót Evry po kontuzji sytuacja wyglądałaby tragicznie. Brak Vidicia i Ferdinanda może mieć katastrofalne skutki, co widać było wczoraj jak nasza obrona przegrywała większość pojedynków główkowych z graczami Watford. Na szczęście na Milan prawdopodobnie wróci Rio i O'Shea, poprawiła się też sytuacja w ataku: SMith gra świetnie, Rooney wrócił do formy, Saha też powinien być za niedługo gotowy do gry. No i zawsze zostaje jeszcze Ole A pomoc mamy świetną, jak wróci Park to będzie kłotpo bogactwa. Czyli ManU jest sprite, Milan pragnienie
Mikez ale kontuzja Rio nie jest groźna :p Jak dobrze pójdzie to na mecz z M'boro będzie gotów.. do tego dochodzi powrót G.Neville'a który też jest już niemal w 100% wyleczony zobaczysz nie będzie tak źle :p Poza tym ważniejsze jest to, że nawet jak mamy słabszą obronę i tracimy bramki to i tak odpowiadamy na nie 3,4 albo 7 :twisted: strzelonymi bramkami
tylko lukep chyba nie wiesz z kim MU gra i kto jest na obronie w Milanie, moze w ofensywie jestescie mocniejsi ale z takimi graczami jak Maldini i Nesta zycze powodzenia;]
tylko lukep chyba nie wiesz z kim MU gra i kto jest na obronie w Milanie, moze w ofensywie jestescie mocniejsi ale z takimi graczami jak Maldini i Nesta zycze powodzenia;]
bez obrazy ale ten wasz 'dziadek' na obronie może mieć problemy z dogonieniem Ronaldo może mu się w głowe zakręcić jak go w obroty weźmie 2 lata temu wygraliście 2x po 1-0 w tym roku historia napewno się nie powtórzy Czas na słodką iście diabelską zemstę pozdrawiam i kończę temat meczu z Milanem do zakończenia pierwszego spotkania
no sorry ale czy Mexes, Chivu, Perrotta, DD Rossi, Mancini .... to mi nie wygląda na słabą obrone ale moge sie mylic :p
jak taki Nesta czy inny dziadek może dogonic młodego Roo i Ronaldo ? to chyba tylko Twoja tajemnica ;d nie ma co mówić, że dobrze sie ustawiają są wysocy itp .. bo są wolni ;] a United gra szybką piłką, prawie ciągle z pierwszej piłki .. tak więc GL
VDS - Ferdinand, Neville, Evra, O'Shea - Ronaldo, Giggs, Park, Fletscher - Smith, Rooney.... to wygląda ładniej niz Nesta, Gilardino czy Dida bez formy ;d
no to teraz przyjebałeś !!! aż mi ręcę opadły :p hehe
chciałem zauważyć, że dla przykładu w tym sezonie oglądałem wszystkie mecze MU, zarówno ligowe jak i te pucharowe, także kontakt z ulubioną drużyną co jakiś czas w TVP2 to może ty masz :twisted: a już niedługo wycieczka na OT
jak taki Nesta czy inny dziadek może dogonic młodego Roo i Ronaldo ? to chyba tylko Twoja tajemnica ;d nie ma co mówić, że dobrze sie ustawiają są wysocy itp .. bo są wolni ;] a United gra szybką piłką, prawie ciągle z pierwszej piłki .. tak więc GL
kto nie ma w glowie ten ma w nogach nie?
a z Ronaldo bedzie jak Polska - Portugalia czy serbia - portugalia poprostu jak to jackek gmoch powiedzial "przetracony", a ten C Ronaldo przypomina mi Sheve w Chelsea, strzela ze slabymi przeciwnikami bo tylko oni daja mu szanse na pokazanie tych jecho trikow i techniki, nie wydaje mi sie zeby Oddo sie tego wystraszyl
a co do obrony Romy, to nie sa slabi pilkarze ale nie liczac Tottiego de Rossiego i Perotta to praktycznie wszywscz szczali w gacie stawka meczu i chyba sami nie wierzyli ze wygrali 2:1 w pierwszym meczu, Milan jest przyzwyczajony do gry o stanke i nie z takimi juz gral w LM a jak mowilem wczesniej Milan zaczal sie rozgrywac pod koniec sezonu
Wiesz, jakby byli tacy świetni to Milan nie byłby teraz 4 w lidze z 31 pkt straty do lidera i 15 do drugiej Romy (tej samej, którą Manchester wbił w ziemię na Old Trafford). Nie przeczę, to świetni obrońcy, ale już wiekowi. Ich atutem w porównaniu do graczy Romy jest tylko wielkie doświadczenie...
Kowal napisał/a:
a ten C Ronaldo przypomina mi Sheve w Chelsea, strzela ze slabymi przeciwnikami bo tylko oni daja mu szanse na pokazanie tych jecho trikow i techniki, nie wydaje mi sie zeby Oddo sie tego wystraszyl
Dobre, ze słabymi przeciwnikami... Prawda jest taka, że jak naprzeciwko dobrej drużyny staje ManU i Ronaldo to ona od razu staje się słaba Tak więc zgadzam się - strzela tylko słabym przeciwnikom :p (tym którzy jak już wspominałem mają 15 pkt przewagi na Milanem :p)
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum