A Tobie dalej działa? Może im serw padł albo nie wiem... Zreszta zdecydowaliby się w końcu na jeden serwis, a nie rzucają te swoje filmiki raz na YouTube, raz na Vimeo, teraz na jakiś imeem. Masakra jakaś...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Dlaczego słaby? Piosenka jest słaba, teledysk jest co najmniej niezły. Dobrze zrealizowany, sceny dopasowane do tekstu piosenki. Całkiem fajny, chociaż kręcenie teledysku do Lifeline mogli sobie odpuścić. Into the Light to by było coś
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Takie mieszane uczucia mam co do tego teledysku, no ale w sumie jaka piosenka taki teledysk ;P Ale tak szczerze to sceny z zespołem i Shaddixem mi się najbardziej podobają w tym klipie :p a tak swoją drogą to teraz obojętnie jaki teledysk nakręcą, byle nie do Carry Me.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Hahaha. Myślę, że normlanieeeeee się zdziwimy, bo będzie to pewnie to całe Carry me.
Taka tendencja spadkowa, jeśli chodzi o 'hardcore'owość' (czy jakkolwiek to odmienić/ napisać ) HW - jedno z mocniejszych na płycie, Lifeline - przeciętne, Carry me - usypiacz.
Może i nie takie najgorsze, booo... jakoś nie plułam jadem, kiedy to leciało. Wstyd się przyznać Posłucham se tego, jak nie zdam matury.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Jakiś? To najpopularniejszy amerykański serwis muzyczny typu Web 2.0, a promocja tam jest banalnie prosta, bo struktura serwisu to coś jak połączenie Last.fm i MySpace. YouTube nie jest tak fajny dla nich, bo w odwecie za pozew sądowy i zmuszenie do skasowania teledysków wrzuconych przez użytkowników YouTube utrudnia wytwórniom promowanie się na ich stronach (wg. mnie powinni całkowicie skasować oficjalne profile wytwórni które wytoczyły im procesy... oko za oko, ząb za ząb) , Vimeo jest jeszcze mniej popularny niż YouTube, więc opłaca się tam wrzucać tylko video w wysokiej jakości...
...a klip średni, obejrzałem przewijając 3/4 materiału... :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Niespecjalny ten teledysk. Jedynie "kolorystyka" troche dodaje klimatu. Ale trzeba przyznać, lepiej się słucha z teledyskiem niż bez. Spodziewałem się czegoś lepszego.
Zmusiłam się do pooglądania, a i tak większą uwagę poświęciłam płatkom śniadaniowym o.O
Teledysk na pewno lepszy od samej piosenki, ale... mimo fabuły (ach! jaka ambitna powstała do lifeline), którą bardzo sobie w teledyskach cenie, wypadł blado. Montaż niezły. Kolorystykę trochę zawalili; albo 'całą fabułę' mogli zrobić na czarno-biało, albo wcale. Zespół; Tobin'a i tego 'nowego', prawie nie widać, Jerry wygląda sympatycznie, na temat wokalisty się nie wypowiem, bo mnie cofa XD
_________________ Good things come for boys who wait
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum