Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę , ale Shaddix znowu trochę nabrał kilogramów . Moim zdaniem najlepiej wyglądał za czasów GAWM .
Jeżeli chodzi o klip do Lifeline , jak oglądałem making of bałem sie , że będzie tylko to jak zespół gra na tle tej starej fabryki (czy co to tam jest ) i ta historia w to wpleciona pozytywnie mnie zaskoczyła , co nie zmienia faktu , że chciałbym , żeby teledysk był np do Into the Light. Porządną produkcje do State of Emergency to by było wręcz genialne , ale to już chyba zbyt ambitne dla nich . W nowym teledysku nie podobają mi sie wstawki z samym śpiewającym Jacobym , mogli to sobie darować.
W każdym razie taki klip , do takiego kawałka jak nic już niedługo na 4funie w paśmie "Rock"
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
W każdym razie taki klip , do takiego kawałka jak nic już niedługo na 4funie w paśmie "Rock"
Ale wiesz po tym ludzie będą mówić , że PR gra tylko takie gówna , chodzi o stereotypowe pojęcie o zespole , bo po takim singlu nie każdy będzie chciał zagłębiać się w twórczość zespołu.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Natknąłem się na jakiś 2-minutowy wywiad nt Lifeline, i teraz rozumiem to wideo bardziej... Interpretacja textu po prostu, fajna sceneria ta fabryka no i utwór przedni. Choć do rewelacji daleko.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum