Faktycznie , chyba brakuje 4 wersów, ale jak to wrzucałem to nie sprawdzałem czy jest wszystko ok i teraz widzę , że trochę brakuje.
Więc proszę tu jest dobry
co ciekawe wpisując w google "papa roach lifeline lyrics" można znaleźć tekst do "hangin' on"
do "lifelinu" są bodajże dwa linki , które kończą się tak ja ten który wrzuciłem na początku i nic więcej.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Może by tak już zacząć poszerzać o MMP* dział "Teksty i tłumaczenia" na stronie?
*Metamorphosis, ktoś zaproponuje lepszy skrót, czy ten może być? :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No nie mogę, następną piosenką do której P-Roach nakręcą(a właściwie to już nakręcili) teledysk jest Lifeline A zresztą, można się było tego spodziewać.
Źródło
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
1. ...To Be Loved
2. Nights of Love
3. Forever
4. Change or Die
5. Scars
6. Lifeline
7. I Almost Told You That I Loved You
8. Carry Me
9. The Fire
10. I Almost Told you That I Loved You (Acoustic)
11. Scars (Acoustic)
12. Lifeline (Acoustic)
13. Forever (Acoustic, Poland Only Bouns Track)
Nie mogę się doczekać!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum