1. ...To Be Loved
2. Nights of Love
3. Forever
4. Change or Die
5. Scars
6. Lifeline
7. I Almost Told You That I Loved You
8. Carry Me
9. The Fire
10. I Almost Told you That I Loved You (Acoustic)
11. Scars (Acoustic)
12. Lifeline (Acoustic)
13. Forever (Acoustic, Poland Only Bouns Track)
Nie mogę się doczekać!
Miałp być śmiesznie, ale Change or Die, I Almost... czy chociażby The Fire są niezłe. ;]
Ostatnio zmieniony przez Bardock 17-02-2009, 3:37 , w całości zmieniany 1 raz
1. ...To Be Loved
2. Nights of Love
3. Forever
4. Change or Die
5. Scars
6. Lifeline
7. I Almost Told You That I Loved You
8. Carry Me
9. The Fire
10. I Almost Told you That I Loved You (Acoustic)
11. Scars (Acoustic)
12. Lifeline (Acoustic)
13. Forever (Acoustic, Poland Only Bouns Track)
ja bym dodał jeszcze "...To Be Loved (Acoustic)"
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Miało być śmiesznie, ale Change or Die, I Almost... czy chociażby The Fire są niezłe. ;]
Miało być lekko i przyjemnie. ;) Niektóre z tych utworów faktycznie nie są złe, ale chyba płyta z samymi balladkami + utwór-intro (TBL) to nie to o czym marzymy. :)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
ja bym dodał jeszcze "...To Be Loved (Acoustic)" :D
padłem :D
Wyobrażacie sobie Cobiego śpiewającego "And I just wanna be... Wanna be looooved!" w akompaniamencie gitary akustycznej? :)
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum