Jeśli "promo video" to raczej nie jest to robota jakiegoś fana...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Hehe Sugerujesz, że (ponoć) zrobili ten klip PRZED klipami LS czy BAAI?
-
EDIT: Trzysetny post i wciąż drugi stopień wtajemniczenia... :E
EDIT2:Trzysetny pierwszy i po sprawie
klip wygląda dokładnie tak jak klip średnio znanej kapeli z USA która wszystko ma przed sobą :)
+ słabsza jakość na YouTube niż w oryginale, to może by było
Filipo11 napisał/a:
EDIT: Trzysetny post i wciąż drugi stopień wtajemniczenia... :E
EDIT2:Trzysetny pierwszy i po sprawie :D
A ja na to nie zwracałem uwagi... i właśnie się zdziwiłem, że mam 360 postów, skąd to się wzięło? o_O
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
ja tam uważam ze chłopaki maczali paluchy w tym klipie i tyle :)
wtedy nie potrzebowali lepszych klipów.... nie marzyli o 'to be loved' etc :D
Całkiem prawdopodobne... zresztą jakość nagrań też była słabsza na starszych płytach, dlaczego teledysk miałby być wyjątkiem?
Ale ważne jest to, że filmik jest zamieszczony na oficjalnym profilu PR, natomiast po kliknięciu na link podany przez galla pojawia się informacja "Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez Papa Roach LLC."
Dudek: Pewnie nigdy nie pokazano go w telewizji, jeśli jest to '97 to musiał być bardzo undergroundowy. :p
gallegher: Spokojnie, YouTube i tak ma limit do 500 ulubionych.
Dlatego ja zawsze wykonuję swój sprytny plan: Jeśli znajdę na YouTube coś ciekawego i niezbyt popularnego to od razu ściągam sobie to za pomocą Orbit Downloadera, ale nie konwertuję tylko zostawiam tak jak jest, w "flv". Jeśli plik zostanie usunięty z YT to konwertuję go sobie do "mpg" i oglądam, czasem robię dobry uczynek i z powrotem wrzucam "flv" na YT... ale to dotyczy tylko jednego zespołu - Drowning Pool... no, raz mi się zdarzyło wrzucić na YT jedyne nagranie z jedynego koncertu Disturbed w Polsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum