Jako że zauważyłem brak tematu o Last Resort(co jest bardzo dziwne 0_o), to go utworzyłem
A więc, mnie osobiście teledysk bardzo się podoba. Pomysł z 'sztucznym' koncertem jest świetny, a praca kamery jest dla mnie kapitalna. Wkurzające czasami są tylko te ujęcia fanów w ich domach(?). Jeden z najlepszych teledysków Karaluchów jak dla mnie.
Temat o LR pewnie kiedyś był, ale się stracił w którejś z dwóch tragedii, jakie przydarzyły się temu forum. Jego początki sięgają 2004 roku, podobnie jak strony, stracilismy po prostu dwukrotnie całą bazę danych.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
O którym nikt od początku istnienia forum nie utworzył tematu 0_o
Nie chodzi o to, że nikt tutaj tej piosenki nie lubi, ale może po prostu nikt się tak nie rozdrabniał i wypowiedzi na temat Last Resort są w topicu o Infest, tudzież innych.
Co do samej piosenki jest ona kapitalna. Podobnie teledysk. Mi tam się podobają te ujęcia w domach fanów. Faktycznie zbliżenia kamery są dobrze wykonane.
Przecież nie napisałem, że nikt jej nie lubi. Po prostu kiedy pierwszy raz wszedłem w dział "teledyski", to zdziwił mnie brak topicu o Last Resosrt. Tylko tyle.
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
I tu się zdziwisz ... nie wkurzył mnie (już się przyzwyczaiłem , choć nie budzi to u mnie pozytywnych odczuć) , ale fajnie , że zrobiłeś to z premedytacją , gratuluję elokwencji i wyczucia. W każdym razie ja bardzo lubię ten teledysk , zresztą jak wszystkie videa z Infestu . Jeżeli chodzi o ujęcia z pokojów fanów , wg mnie są zrobione w bardzo ciekawy sposób i nadają dynamizmu , bo jednak byłoby to video zbyt monotonne bez tych fragmentów.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum