Jeśli nie, to w skrócie: standardowy metalcore w fenomenalnym wykonaniu. Rewolucja? Nie. Rewelacja? TAK! Polecam płytę ashes of the wake. To tak jeśli ktoś by chciał się zagłębić:)
Ostatnio się nimi zaciekawiłem. Grają świetnie, z pewnością są jednym z lepszych metalcore'owych zespołów (słychać też wpływy kilku gatunków metalu). Piosenka na zachętę:
http://www.youtube.com/watch?v=fOWB6rmSd4I
Również znam, również lubię. Ich najnowsza płyta "Wratch" jest dobra (w resztę dopiero się zagłębiam). Upatrzyłem sobie ją jak kupowałem bilet na Papa Roach, a następnego dnia wróciłem po płytę. Ite dobrze ich podsumował, sam nie zrobiłbym tego lepiej, więc nawet nie próbuję.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum