_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Archon zalicytował jakąś godzinę po moim poście... -_-
Sry, jak licytowałem to nie widziałem twojego posta tutaj. No i już pewnie leci do Ciebie SLMN. Gratki. :)
Spoko, nikt tu nikogo nie zobowiązuje do licytowania lub nie, w każdym razie ja nie. ;)
~50-100zł (tyle mnie mnie kosztował BAAI który jest faktycznie warty kilka razy więcej, więc pewnie podobnie lub trochę więcej :p)
Oczywiście mogłeś też odkupić za 5zł od jakiegoś debila który kompletnie nie ma pojęcia o wartości takich rzeczy, lub za 800zł od kogoś kto się zna i widząc jak Ci zależy chciał wyciągnąć od Ciebie ile się da...
miałem to kupić 1,5 miesiąca temu też z UK,ale cena poszła pod 6 funtów(a była wystawiona od 0,99funta) więc sobie darowałem, wolałem kupić za 2$ rzadkie promo Bloodhound Gang bo to priorytet u mnie :razz:
jakiś włoch sprzedawał tą wersję Infesta w przeliczeniu na złotówki jakiś czas temu chyba za ok. 70zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum