Gall, a zdajesz sobie sprawę, że jest sporo 'odświeżanych' wydań PFC? Jesteś pewien, że to oryginał z '94 czy mowa tutaj o tym odświeżanym wydaniu z 2003 czy któregoś tam?
No więc właśnie. Nie mówię, że te są złe czy coś. Sam myślałem, żeby sobie z za oceanu śiągnąć. Jeśli zamówilibyśmy w kilka osób to przynjmniej koszty wysyłki będą mniejsze, a w przypadku wysyłek międzynarodowych to już jakaś oszczędność.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Hmm.. trzeba było się dogadać z PR, aby nam przywieźli kilka sztuk na koncert w Polsce.
No i jak, czy pomysł wciąż aktualny? Fajnie byłoby mieć nawet i tę reedycję.
Mnie właściwie już tylko ten PFC do szczęścia potrzebny i zza oceanu nie mam zamiaru nic zamawiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum