No właśnie w gazetach zbytnio nic nie piszą. I nie dają plakatów a to ...
no i tu taka prośba, jeżeli macie na zbytku to ja chętnie kupię co nieco...
piszcie na e maila PODZRO
_________________ Muzyka daje mi poczucie wartośći, i ukazuje świat w jakim się znajdujemy...
ja mam, ale wszystko to co jest związane z tym co lubię, NIE sprzedaje poza tym jak ci się nudzi, masz dobrą drukarkę (np. laserową :d ) to druknij sobie jakąś tapetkę zespołu, na lepszej jakości kartce i też będzie git czasami trzeba trochę ruszyć głową i można mieć coś 'unikatowego'
Ekhm.. Dlaczego akurat do nas sie zglaszasz z ta prosba..? Chyba oczywiste, ze nikt z naszego grona nie sprzeda wiec po co glupie pytania A poza tym.. Allegro, rockmetalshop itp.. Tam szukaj jesli koniecznie chcesz kupywac..
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Ekhm.. Dlaczego akurat do nas sie zglaszasz z ta prosba..? Chyba oczywiste, ze nikt z naszego grona nie sprzeda wiec po co glupie pytania A poza tym.. Allegro, rockmetalshop itp.. Tam szukaj jesli koniecznie chcesz kupywac..
Dlatego, że tak sie skąłda, że to akurat jest odpowiednie forum do takich topiców. ka wiesz, że niekt nie sprzeda, Mailooo.
Ekhm.. Dlaczego akurat do nas sie zglaszasz z ta prosba..? Chyba oczywiste, ze nikt z naszego grona nie sprzeda wiec po co glupie pytania ....
hmmmm... jakby sie tak zastanowic to mógłbym coś opylić (przynajmniej plakat jakiś z czasów GAWM ;p ) - brak kasy zmusza do największych poświęceń .. ;p heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum