Wysłany: 12-09-2009, 6:04 [kupię] Live and Murderous in Chicago
Czy ktokolwiek orientuje się gdzie w Polsce, w którym sklepie internetowym lub jeszcze lepiej, gdzie w Wa-wie można kupić ten koncert? Bardzo mi na nim zależy od lat kilku, a nigdzie go znaleźć nie mogę... Proszę o informację jeśli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:>
Czy ktokolwiek orientuje się gdzie w Polsce, w którym sklepie internetowym lub jeszcze lepiej, gdzie w Wa-wie można kupić ten koncert? Bardzo mi na nim zależy od lat kilku, a nigdzie go znaleźć nie mogę... Proszę o informację jeśli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:>
W Polsce w sklepie raczej tego nie kupisz (chyba że się mylę?). Zaglądaj regularnie na allegro, powinno kiedyś się pojawić :p
Fakt na ebayu jest cała masa, jak komuś nie szkoda tyle samo kasy na za przesyłkę co cena dvd to można brać.
Ja dodatkowo znalazłam coś takiego, polski sklep:
http://www.fan.pl/shoppin...rous_In_Chicago
Ale ten pomarańćzowy kwadracik przy cenie pewnie znaczy, że sprowadzają na zamówienie. Zresztą trzeba by ich zapytać o co kaman i jakie są szanse.
haha, ja wystawiałam jakieś pół roku temu to nikt nie chciał.
Buehehe.
A skąd Ty to nabyłaś?
Pomyśl za ile teraz pójdzie na Ebay'u jak będą na niej autografy i odciski stóp całego zespołu!
Preferuję polskie sklepy i niekoniecznie tylko internetowe. Dzięki za namiar na ten fan.pl, tam rzeczywiście jest możliwość sprowadzenia, ale gdy mailowałem z nimi tydzień temu powiedzieli, że do koncertu nie da rady, więc się chwilo wstrzymałem. Czekam na odpowiedz w sprawie sprowadzania i sprzedawania po Polsce z Merlina.
Może ktoś to przez przypadek zobaczy w jakimś Saturnie czy Media Mark'cie to także niech da znać!
Od 2006 roku tylko 2 razy było na Allegro... raz Marta sprzedawała, raz ja kupowałem... :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum