Od dosyć dawna czytam to wasze forum i w koncu postanowiłem się przywitać
1. Imię i nazwisko (pseudonim): Krzysiek W.
2. Płeć: Mężczyzna
3. Miejsce zamieszkania: Kłodzko
4. Data urodzenia: 22.07.1995
5. Słuchasz Papa Roach: Tak
6. Ulubiona piosenka Papa Roach: I Almost Told That I Loved You (na drugim miejscu to No More Secrets bedzie )
7. Ulubiony album Papa Roach: Metamorphosis? (w sumie to raczej nie ma takiego "najbardziej" no ale jakos ta płyta mi przypada do gustu troche bardziej od innych)
8. Jak trafiłeś/aś na te forum?: znajomy podał link
9. Podaj swój ulubiony fansite o Papa Roach i dlaczego akurat PapaRoach.PL?:
10. Kiedy pierwszy raz poznałeś/aś twórczość Papa Roach? Opisz doznania: Na innym forum jeden user miał w podpisie obrazek z PR i z nudów wpisałem na YT 'Papa Roach', wynikiem, który był na samej okazało się ITALITY, pierwsza myśl była taka: "o kurwa jak mozna czegoś takiego słuchać? "(oczywiscie towarzyszył temu wielki smiech), naszczęście po kilku dniach "po oswojeniu się" postanowiłem jeszcze raz przesłuchać ten kawałek i mi sie wybitnie spodobał i tak to juz trwa od jesieni '09
11. Słuchasz jakieś muzyki poza Papa Roach? Jakiej?: Tak, Anberlin, The Hives, Kasabian, Slipknot...(dużo by wymieniać ale wymieniłem raczej moją czołówke z lasta, kolejność przypadkowa)
12. Grasz na jakimś instrumencie? Jakim?: Nie gram
13. Jak wygląda twoja podkładka na mysz: Nie mam podkładki
14. Ulubiona gra: Yu-Gi-Oh! Dark Duel Stories na GameBoy Color'a
15. Ulubiony program w telewizji: Chyba nie ma
16. Ulubione czasopismo: F1 Racing
17. Ulubione zajęcie: Słuchanie muzyki
18. Najgorsze uczucie: "Wstań kurwa rano do tej szkoły..."
19. Najlepsze uczucie: -
20. Ulubiona muzyka: rock, metal...
21. Pierwsza myśl po obudzeniu się rano: o kurwa...
22. Czy jest ci niedobrze w czasie podróży?: Nie
23. Lubisz szoferować?: Jeszcze nie wiem
24. Rollercoaster (do góry, w dół, dookoła..):
25. Wolisz pióro atramentowe czy ołówek?: Pióro
26. Ile razy dzwoni telefon zanim go podniesiesz?: Bardzo krótko
27. Jak byś nazwał/a swojego syna?: nie wiem
28. A córkę?: Justyna
29. Twoje ulubione jedzenie: Pizza
30. Lody Waniliowe czy czekoladowe: czekoladowe
31. Pioruny i błyskawice - straszne czy trzymające w napięciu: trzymające w napięciu
32. Jaki będzie/był Twój pierwszy samochód ?: bedzie miał cztery koła i silnik
33. Jeśli byś miał/a możliwość spotkać się z kimkolwiek żyjącym albo nie, kto by to był?: Jaime Alguersuari
34. Ulubione picie?: Soczek
35. Ulubiona bajka?: Kaczor Donald
36. Jadasz pieczone brokuły?: A polecacie? Moze kiedyś się skusze...
37. Gdybyś mógł/a robić to co chcesz, co byś robił/a?: Zakazałbym noszenia ubrań
38. Zakochałeś/łaś się już kiedyś ?: Tak
39. Chodzisz z kimś? Jeżeli nie to chodziłeś/aż już?: Nie chodziłem jeszcze
40. Co wisi na ścianie nad twoim łóżkiem?: Lampka
41. Co jest pod Twoim łóżkiem?: Podłoga
42. Pepsi czy Cola?: Cola
43. Ulubiony film?: Taxi 1,2,3,4
44. Jesteś prawo czy lewo ręczny/a: leworęczny
45. Prawidłowo trzymasz dłonie pisząc na klawiaturze?: Prawidłowo czyli jak?
46. Gdybyś był/a narzędziem ogrodowym, to czym?: Nie wiem
47. Twój Szczęśliwy numer?: Brak
48. Twój znak zodiaku?: rak
49. Ulubiony sport?: Formuła 1
50. Przylatuje UFO i chce cię za przedstawiciela ludzkości, co ty to?: Alez oczywiście, kto sie do tego lepiej nada jak nie ja?
51. Supermen czy Batman? Kto jest lepszy?: Batman
52. Co dla Ciebie znaczy słowo „miłość”: nieszczęścia chodzą po ludziach...
53. Cecha, która musi mieć twój/oja wybranek/nka: musi ze mna wytrzymać więc chyba cierpliwość
I doszliśmy do konca tych pytań, jeszcze raz wszystkich witam
pierwsza myśl była taka: "o kurwa jak mozna czegoś takiego słuchać? "(oczywiscie towarzyszył temu wielki smiech)
Ale że o co chodzi? Bo nie rozumiem?
Wiesz, na początku to ta kapela budziła we mnie mieszane uczucia, o tyle o ile kiedyś słuchałem łagodniejszej muzyki (Kasabian itp.) tak teraz brak IATYTILY (takze innych piosenek PR) na telefonie uważam za obraze i skandal. Dzięki PR zupełnie zmienił się mój dotychczasowy gust muzyczny
Gdybym ja stwierdziła po pierwszym przesłuchaniu jakiegoś utworu "jak można tego słuchać", to nie słuchałabym go dalej, tylko zapomniała ;p Dziwna logika
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Byc może dziwna, ale często tak mam że na poczatku mi sie nie podoba jakis kawałek, a jak odtworze go po kilku dniach to po chwili mam juz kilkadziesiąt odtworzen na lascie tego kawałka... kazdy jest inny
Tu nie chodzi o logikę Sam nie raz przesłuchując kawałki jakiegoś zespołu stwierdzałem, że to nic ciekawego albo nie moje klimaty, a po jakimś czasie, czasem bardzo długim, po ponownym zetknięciu się z tą kapelą przekonałem się do niej. Tak było u mnie choćby z Flyleaf.
krisf1 napisał/a:
I co takiego "łoł" jest w mojej dacie urodzenia?
qki po prostu chciałby być znowu młody
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Och boże no. Ja miałam tak samo z Tool'em, ale to był o wiele dłuższy okres, bo około roku ;p
A tutaj kolega stwierdził jednak po kilku dniach, że przesłucha sobie jeszcze raz, a nóż mu się spodoba? ;p
Nieważne, tak chciałam się czepnąć tylko
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum