Hej, hej, hej, panie generale! Tutaj możecie wszyscy wklejać inne tego typu rzeczy, sprawa nonsensopedii jest jasna. ;] Temat może wydawać się głupi, ale zapewne komuś się przyda.
Scars - Znowu jakaś nudna miłosna historyjka. Najpierw nasz wokalista obmacuje jakąś lalunię, potem się pokłócili, ona zaczęła się do niego kleić, ale on jej nie chciał, potem na odwrót i znów na odwrót i tak na odwrót odwrotów, że nikt tego nie łapie, aż ona spaliła mu chatę.
Dobre!
Ej, ale ja tez mogę z chęcią poszydzić
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Mnie zastanawia czy cytaty na nonsensopedii są prawdziwe... niektóre brzmią baardzo prawdziwie np. Blog 27.
"Jestem dojrzała emocjonalnie." - Tola
"Mama wiąże mi sznurówki." - Tola
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Wiesz sin, jak chcesz się pośmiać z Blog27 to zwykła Wiki wystarczy :D
OMG. No to teraz Polska jest znana z bigosu, Szopena, Behemotha i Blog 27....
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum