studiuje zaoczne;] wiec wiesz dupa z gory, a szczerze jakos niespecjalnie mi zalezalo, lubie papa roach itp, ale predzej wybral bym sie na iron maiden itp:P
Wiek nie ma w sumie nic do rzeczy, bo na takich masowych gigach najwięcej energii generuje publika, i jej przyjęcie potrafi nawet z Dio zrobić znowu scenicznego potwora Sęk tkwi w tym, że Ironi to było to co teraz z nimi się dzieje - wyreżyserowane w każdej sekundzie show, na Roachach mimo iż też wiadomo setlista i te sprawy, to jednak tego więcej entuzjazmu od strony bandu było. I to mi się podobało właśnie bardziej.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
a co do posta wyżej - jak PR pograja tyle co oni to zobaczymy jak kto bedzie sie gibał i pałał entuzjazmem:)
no tak tylko z tego co wiem nie masz opcji pójść na koncert Ironów za młodu , chyba , że ktoś rozkminił jakiś wehikuł czasu , dlatego porównujemy obydwa zespoły na dzień dzisiejszy .
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
z całym moim szacunkiem i sentymentem dla PR - porównywanie PR do IM to obraza:) i nie chodzi tu o moje odczucie, bo osobiscie zaden z tych zespolow nie jest teym z moich ulubionych, ale sorry...
z całym moim szacunkiem i sentymentem dla PR - porównywanie PR do IM to obraza
Ale nikt tu nie porównuje ich dorobku i osiągnięć w dziedzinie muzyki, tylko atmosferę na koncercie. I w tym wypadku nie widzę powodów, dla których nie można by tego robić.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum