Ten kawalek zaczalem pisac w wakacje, w wakacje powstala pierwsza czesc, tzn melodia i kolega wymyslil podklad, z moich akordow
a reszta moja, ponoc powstal juz tekst ale ja nic o tym nie wiem:P Ten kawalek musze nagrac jeszcze raz musze poprawic pare rzeczy, ale ogolnie sam pomysl mi sie podoba, pewnie rzeczy musze uporzatkowac, moze pozycze od kolegi bas i dogram kolejna sciezke... zobaczy sie
no muszę przyznać, że mnie to zaciekawiło, co ty tam sobie stworzyłeś, więc nie mogłem nie ściągnąć tego utworu 8) no i jeśli mam być szczery (a chyba o to ci chodzi ) to Ci powiem bez walenia ściemy, że jest to dość ciekawe 'dzieło', ogólnie to lubię takie klimaty, jedyna wada (jak dla mnie) to to takie trochę 'dziwne' wejście trwające coś do 10s utworu.... całość (w skali 1-10) oceniam na +6/-7 jak coś jeszcez do tego dograsz to myślę, że bedzie jeszcze lepsze
hmm pobawie sie tym wstepem, wiem ze nie pasuje ale ja takie lubie
a co do solowke to juz napisalem je porzadnie i musze tylko nagrac bo te co sa to sa zaczatki melodi, aw pewnym momencie jest taka jakby naperdalanina bez sensu, mnie szybkosc jara ale nie taka, i uwazam ze to nie byla udana proba, spokojnie rozgram niowe struny i poprawie
Non stop slysze wplywy Metallici w Twoich utworach.
A poczatek to juz w ogole ;p
Ale generalnie to niezle, w koncu skad musi brac czlowiek natchnienie... pewnie to kwestia wypracowania sobie jakiegos wlasnego stylu, bo w tej chwili ja osobiscie slysze tam za duzo metaliki, a mniej Twojej tworczosci ;p
Ale ja sie nie znam jakby co.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
do metallicy?
chcialbym
szczerze patrzac na to obiektywnie to nie ma to zwiazku z metallica
z zadnego okresu
za malo metallicy sluchalas, zeby to stwierdzic, bo to nie jest thrash, nie jest to szybki kawałek, mam zamiar opobawic sie ze strojem zeby ta ciezsza czesc byla naprawde ciezka
ale pisze teraz szybki kawałek oto to co dzisiaj zmajstrowałem (budzi skojazenia z Ironami;P):
http://download.yousendit.com/45F8705B1FE1CD54
i wolny w stylu no nie wiem:P tez prosze probke
http://download.yousendit.com/5DC5F4D6165D392B
szczerze, ja bardzo lubie takie proste ale w moim mniemaniu ładne melodie
Heh, ja tam nie wiem, ale ten poczatkowy motyw to jakby zywcem wyjety z Nothnig Else Matters, dalej tez COŚ TAM mi sie kojarzy. ('cos tam', bo jak wpsomniales z metallica mialam malo do czynienia).
Ale skoro i nie mi sie to kojarzy to cos w tym byc musi...
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
riff Ci fajnie wychodzi.. gorzej z solem.. ale jest spoko.. wiadomo ze Ty to nie slash =] powiem szczerze ze jak przeczytalem twoj post to myslalem ze bedzie kipskie to nagranie a podoba mi sie bo utwor bliski mi sercu =] ogolnie oceniam 6+/10 za te solo.. jak poprawisz solo to dam nawet 8+/10 ;p
calego nie potrafie ale poprawie je, poza tym solo jest grane na kaczce a ze jak kaczki nie mam to brzmi jak brzmi, tak samo by bylo z solem w enter snadman itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum