eee..czy ja dobrze widze..że tu nie ma jeszcze tematu o KoRn'ie..(az sie dziwie ze na forum PR.. :roll: )
wiec tak co sądzicie o KoRn'ie(moim ukochanym zespole)?? o zesple który zapoczątkował tzw. Numetal..i który wyznaczył ścieżke takim kapelom jak P.O.D., Limpo Bizkit, Deftones(choc niedokonca),Adema,Staind,Drowning Pool,Taproot i własnie Papa roach..i wieeele wiele innym..
Moje ulubione płyty:
1.Take a look in the mirror
2.Follow the leader
3.Issues
-Untouchables
-See you on the other side
Naprawde..jeśli ktos nie zna KoRn'a(a mysle ze to rzadkosc)..to polecam gorąco tą kapele
nie przypadli mi do gustu jedyny utwór który od nich lubię to Twisted Transistor Raz ściągnąłem album Greatest Hits i jak dla mnie nie miał nic ciekawego a że z nazwy to podobno 'największe przeboje' Korn'a więc sobie myślę po co ściągać jakieś inne albumu skoro i tak będą słabiutkie i mi nie podejdą
Korn, ja Korna lubilem, ale te moje lubienie konczy sie razem z odejsciem glownego kompozytora czyli Heada
Głównego co.. ??
tak dla twoich wiadomości..
od 4 ich płyty (tj."Issues")..zdecydowaną wiekszość partii gitarowych tworzył Munky..//bo Head albo nie miał veny albo mu sie niechciało :roll:
zgadza sie
ae ja mowie o ich najlepszych CD, a Issues, jest jeszcze srednia CD, lubie ja, ale do poziomu Lollow the Leader, czy Life is Peachy daleko i nie zmieni tego ekipa Matrix
zgadza sie
ae ja mowie o ich najlepszych CD, a Issues, jest jeszcze srednia CD, lubie ja, ale do poziomu Lollow the Leader, czy Life is Peachy daleko i nie zmieni tego ekipa Matrix
a chyba ze o to chodzi
No..niech sie pozbeda tego zasranego the matrix..
choc SYOTOS nie uwazam za słabizne..to mimo wszystko nei chce zeby KoRn pracował z the matrix :roll:
Lubie posłuchać KoRna. Czasem mam takie zrywy, że słucham do upadłego wręcz, ale nie jestem wielkim fanem. Chyba najbardziej do gustu przypadł mi album Issues, sam nie wiem czemu, jakoś tak.
Jak to siestało, że ja jeszcze tutaj nic nie pisałem.
A co do koncertu to jest oszukane, że większość koncertów jest na południu Polski. Nie opłaca mi się jechać bo za przejazd dużo płace i długo to trwa. Kiedyś zrobie sobie tour i odrazu zalicze kilka koncertów.
Z chęcia bym an KoRna pojechał. Zobaczymy, jeszcze dużo czasu.
Czy ja wiem czy tak oszukane... ? W sobotę byłem pod spodkiem akurat jak się Metalmania zaczynała, a to co w kieszeni starczyłoby na bilety... niestety trzeba było sobie odmówić. Gdyby festiwal był np w Warszawie to bym tak nie żałował. ;)
moim nowym ściągniętym nabytkiem jest Rock Am Ring z 2006, Korn naprawdę w formie, świetna tracklista, tylko to co tam jest na scenie to przypomina mi lekki chaos i porostu slipknot, dwie perkusje chórek maski itp...
No "Love song", "Twist" czy "Counting on me" sa mistrzowskie :twisted: !!
I trzeba dodać ze koncert był bardzo niedługo przed tym jak Jonathan wyladował w szpitalu.Wiec niektóre niedociagniecia były zapewne spowodowane chorobą :?
Ja ostatnio postanowiłem przesłuchać Issues, który siedział już jakiś czas (zdobyłem go w lumpie wraz z Infestem (lol)) u mnie. Pare miesięcy temu (listopad) wcale mi się nie podobał, a gdy puściłem go tydzień temu, nie mogłem się od niego oderwać (jak i mój brat)! Słuchałem go dni i noce, już jestem w stanie zdobywania Follow the Leader. Biorąc pod uwagę 'Freak on a Leash', ta płyta również jest dla mnie wspaniałoidealna ;]
Natomiast nowsze płyty (gł. kojarzę je z 'Coming Undone' i 'Twisted Transistor') praktycznie mi nie podchodzą (choć wolę je od TPS ). Bynajmniej, miesiące temu to właśnie TT był jedyną podchodzącą mi piosenką. Widać, że gusta się zmieniają ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum