Chodzi o to żebyście podali JEDNĄ piosenkę PR, która wywołuje w Was emocje dołujące, nadaje się wtedy, jak pierdolicie wszystko i wszystkich (w sensie, że macie ich w dupie ;p), albo po prostu jest przeraźliwie dla Was wzruszająca.
Druga niechaj będzie jej kompletnym przeciwieństwem - energiczna, daje kopa do życia, chcecie przy niej szaleć, krzyczeć, wrzeszczeć, śpiewać ;d (nie musi być koniecznie z optymistycznym, milutkim tekstem ;p)
Moje typy to:
DECOPMRESSION PERIOD i ... hmmm ... później skończę, bo nie mam w tej chwili żadnej propozycji ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Chodzi o to żebyście podali JEDNĄ piosenkę PR, która wywołuje w Was emocje dołujące, nadaje się wtedy, jak pierdolicie wszystko i wszystkich (w sensie, że macie ich w dupie ;p), albo po prostu jest przeraźliwie dla Was wzruszająca.
Dla mnie osobną kategorią jest utwór który mnie dołuje (oczywiście Decompression Period), a osobną ten, którego słucham jak mam ochotę coś rozpieprzyć (czyli że "pierdole wszystko i wszystkich") --> tu oczywiście króluje BROKEN HOME (a zaraz potem Thrown Away).
Co do drugiego utworu (u mnie to już trzeci albo czwarty :p) --> Be Free tudzież Last Resort.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
1. Time And Time Again (nie pytać dlaczego)
2. Do Or Die
Starałem się podać po jednej...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Dokładnie. Jest wiele utworów których teksty wywołują więcej negatywnych emocji, a jednak padło na TATA.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
heh ja sobie chyba kupie karnet na Górnik jesli " daj Boże " Allianz będzie sponsorem.. to nadejdą lepsze czasy... juz teraz trudno o bilet ;] a grają no hmmm fatalnie ... karnet by sie przydał ;]
Jak jestem wkurwiony to słucham Liquid diet i eee Revenge
Na doła Forever...eh i Decompression Period
A jak chcę się zmotywować to My Heart Is A Fist i eee Do or Die. Miało być po jednym, ale cóż... tak wyszło
Dla mnie takim najlepszym energicznym kawałkiem PR jest Thrown Away, od początku do końca. Dynamizm piosenki wręcz skłania do krzyku, śpiewania, dewastacji wszystkiego wokół.
Jeśli chodzi o takie melancholijne piosnki, a nawet dołujące - ja wybieram Code of Energy. Wprawdzie tekst niewiele ma wspólnego z dołowaniem, ale melodia jest dosyć usypiająca, szczególnie fragment po 2:34
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum