Nie wierze, przejrzałem cały regulamin i nie znalazłem zapisu o konieczności zamieszkania w USA żeby wziąć udział w konkursie. Poprawcie mnie jeśli to przeoczyłem
Btw "songbook" czyli śpiewnik z Metamorphosis? Phi, w japońskim wydaniu krążka teksty pewnie są w książeczce
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
raczej tak jest jak mówisz Mikez,
num jak to zazwyczaj bywa w singlach Japanese edition, oprócz tych krzaczków i domków mają jeszcze po ludzku napisane
a fanty nie kulawe i ta czarna o nie nagannych kształtach
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Aż dziwne, że nie USA only. Śmieszne jest to, że wysyłka do takiej polski będzie ich kosztowała połowę wartości tego schectera ;D Kupiłem sobie ostatnio Schectera Tempesta, firma całkiem zacna, ale ten Omen taki średniak.
Ale konkurs jest od 18 lat, a to dyskwalifikuje chyba 2/3 zarejestrowanych na paparoach.com...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Śmiałbym się, gdyby się okazało, że zwycięzca sam musi pokryć koszty przesyłki. Często robią takie numery. No ale to się chyba i tak opłaca, bo ze sprzedaży tych fantów byłaby zapewne większa kasa.
w sumie tak, biorąc pod uwagę kurs dolara. Kiedyś sprowadzałem bass ze stanów i nie było tak źle zważywszy na niedostępność w Polsce tego modelu, tylko kwestia cła jest pojebana bo na samochody nowe to ok.50% na sprzęt dużo mniej ale też sobie liczą (kiedyś niecałe 5%) tylko, że tam graty są sporo tańsze niż w PL. Inna rzecz jak się ma osobę w stanach to można wysyłać jako używany albo Gift i wtedy cło odpada
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Są firmy które zajmują się wysyłką z US&A za ocean jako "gift".
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Są firmy które zajmują się wysyłką z US&A za ocean jako "gift".
Wygrana w konkursie to w końcu jest swojego rodzaju gift
A tak w ogóle, to zamiast całą pulę przeznaczać na jedną nagrodę, mogliby po prostu nagrodzić kilka osób. Tyle że za przesyłkę songbooka ja bym na przykład nie zapłacił
Konkurs rozstrzygnięty. Wygrała jakaś 32-latka z Cleveland, Ohio. Zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum