Wszyscy wiemy że papa roach to zespół fenomenalny, dlatego też musimy zrobić aby przyjechali do POLSKI choćby na jeden koncert. To był by strzał w dziesiątke co wy na to??? Może jakaś petycja albo coś...macie pomysły 8)
_________________ Muzyka daje mi poczucie wartośći, i ukazuje świat w jakim się znajdujemy...
mój podpis równiez widnieje pod tą petycją. mój i paru innych osób, które namówiłam, zeby się tam podpisały :D generalnie wszystkie osoby z wodzia to ja i moi znajomi ^^
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
mój podpis równiez widnieje pod tą petycją. mój i paru innych osób, które namówiłam, zeby się tam podpisały generalnie wszystkie osoby z wodzia to ja i moi znajomi
spoko i co z tego ?? skoro i tak PR do nas nie zawita ja tam sobie nadziei nawet nie robię na ich występ w Polsce, zbieram kase i się wbije jak będą np. w Anglii albo w Niemczech
predzej wlasnie motyw z flaga by poskutkowal niz jak mowilem ta petycja, z reszta sam zespol nie ma chyba nic do powiedzenia w kwesti koncertow wszystkto zalatwiaja menagerowie itp
jezdzi sie tam gdzie jest kasa poprostu, bo po cholere np Metallica by tak czesto jezdzila do niemiec albo japoni?
8)
i tak nie zagraja szybko a jak juz to doradzam berlin
Dokładnie, dla Polaków alternatywą do koncertów w Polsce jest Berlin. Stosunkowo blisko a wiele zespołów fajnych tam gra. A jeszcze wracajac do tematu Papa Roach w Polsce to zdaje mi sie, że jednak za mało fanów mają w tym kraju.
Heh, wiesz, to czy maja duzo, czy malo fanow to chyba sprawa drugorzedna, bo jednak wydaje mi sie, ze z calego kraju na jeden koncert na pewno ludzi by sie uzbieralo, ale skoro co drugi fan zamiast zaoszczedzic troche z kieszonkowego woli zapodac emula, albo inne gowno, to mamy efekty. Widza, ze nie zarabiaja tutaj, bo malo ludzi kupuje plyty... chociaz coraz wiecej ludzi ich slucha.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
nie wiem jak teraz ale swego czasu teledysk do She loves me not non stop lecial na polsiej vivie i nawet byl teledyskiem miesiaca a to juz cos, wiec nie mozna powiedziec ze malo osob zna PR, ale malo jest takich prawdziwych fanow
nie wiem jak wygladala sprawa z promocja Infest w Polsce ale LHT zdobylo duzo fanow, bo faktycznie TATA bylo takze popularne, tymbardziej ze juz ta CD mozna kupic za 40 zl chyba ze ktos jest na tyle bogaty by kupowac CD w empikach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum