Znasz kogoś, kto by szukał 'strony o muzyce' klikając na buttona z napisem 'Slipknot'?
Znam czy nie, co za różnica. Chyba ważniejsze jest to, że trochę wejsć dziennie z takiej toplisty jest, akurat z tej o Slipknocie najwięcej ( ). Jak jakiś maniak slipknota przegląda cały serwis slipknot.pl i trafi na taką topliste to przynajmniej widzi różne serwisy o zespołąch. W taki właśnie sposób ja poznałem kilka stron o KoRnie i jakimś tam jeszcze zespole. Wpadłem na topliste i odwiedziłem pare stron.
Szukałem tekstu piosenki Broken Home i Last Resort ----> GuGle: P a p a R o a c h----> strona xP To z rok temu było chyba, nie pamiętam, później zapomniałem o PR ( to jakieś 3 miechy temu ) teraz mnie nawróciło i nagle ni z tego ni z owego wpadłem na genialny pomysł żeby się tu zarejestrować xP
Hehe.. a tak sobie myślałem "Jak spodkam się z Mart to ciekawe czy ona też lubi Stronga czy wybierze sobei inne piwo."
The Sick napisał/a:
Bądź Reddsa żółtego :roll:
W sumie nie takie złe te Reddsy a jakiś tam % też mają (co innego Karmi - 0,5% ), ale jeśli już to właśnie zółty. Malinowy ujdzie a jabłkowy to jabol jakiś.
Zielone piwa teżdobre, czyli Haine i Carls.
dixxschen napisał/a:
Ja po prostu szukałam tekstów piosenek^^
Tak, teksty to mocna strona PapaRoach.PL. Mikez i reszta ekipy tłumaczących nieźle przykładają się do pracy.
gallegher napisał/a:
The Sick napisał/a:
Heinekeny i Carlsbergi
The Sick napisał/a:
Tyskie albo Lecha
masz minusa burżuju jeden
Gall, a Ty co trąbisz? Van Pury czy piwo 'Mocne' z jabłonowa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum