Kategorie i Fora, które są obecnie robiłem jeszcze przed staretem tego forum. Z czasem trzeba modernizować i dostosowywaćorum do potrzeb userów. Widze, że przydałoby się pare nowych kategorii. Piszcie tutaj propozycje na nowe fora, ew. katogerie moze zmenić czy cosnie tak jest.
Moje propozycje na nowe fora to: 'Sport' i 'Gry'. No myśle, że nie trzba objaśniać tematyki.
zakladac forum tylko ze wzgledu na marte?
nie wiem
ja bym przemeblowal dzial muzyka bo tam
bedzie syf
bym podzielil albo w stylu "rodzaje muzyki", albo np "Płyty warte polecenia, jakies zestawienia"
bo tereaz to wszystko jest wrzucone do jednego forum
i bedzie syf
Nie ze wzgledu na mnie Ja tylko podalam propozycje forow: Sztuka (gdzie mogly by sie znajodwac topici o ulubionych malarzach, artystach, ulubionych dzielach, fotografii, malarstwie, rzezbiarstwie) i Literatura (polecane ksiazki, ulubione ksiazki, lektry szkolne, pisarze, poeci), oczywiscie wylaczajac z tego muzyke.
A podforum Muzyka mozna by bylo co prawda podzielic na: rock, punk, metal, inne... ale pewnie zara bylyby burdy, ze to, to nie punk, to to nie metal.. a i tak nie ma chyba wiekszego sensu tego robic, bo zapelnione by bylo podforum: Nu- metal tylko ;d
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie ze względu na Mart. Ona podała propozycje (a przecież o to chodzi w tym topicu ) a mi się ona spodobała.
Co do tej muzyki to może i bedzie się robił syf, ale rozdzielenie tego nic nie poprawi. Każdy zakłada tematy o zespołach - nazwa tematu to nazwa zespołu. Można też tworzyć tematy o gatunkach muzycznych i jest dobrze. Nic nie powinno się pieprzyć. Myśle, że Muzyke narazie zostawiamy bo jest dobrze.
Napewno lepiej by nie było gdyby się podzieliło na gatunki myzyczne. Tak jak Mart wspomniała będą się kłucić gdzie dodać, poza tym pewnie znaleźli by się tacy zdolniacy co nie wiedzą jaki to gatunek zespołu, który słuchają i co wtedy zrobić z takimi? Porażka.
Natomiast nie zgadzam się co do tego, że tylko w numetalu by były tematy. Przecież ludzie słuchajatutaj Metalu, Trashu, Death Metalu, Black, Rock, Rapcore i wiele innych.
Napewno lepiej by nie było gdyby się podzieliło na gatunki myzyczne. Tak jak Mart wspomniała będą się kłucić gdzie dodać, poza tym pewnie znaleźli by się tacy zdolniacy co nie wiedzą jaki to gatunek zespołu, który słuchają i co wtedy zrobić z takimi? Porażka.
Natomiast nie zgadzam się co do tego, że tylko w numetalu by były tematy. Przecież ludzie słuchajatutaj Metalu, Trashu, Death Metalu, Black, Rock, Rapcore i wiele innych.
Jak ktos wie gdze przydzielic to nie ma problemu, a jak ktos nie wie to o czyms swiadczy
i wcale to porazka nie jest, chyba ze dla tych co lubia pisac potsy typu "to bardzo fajna kapela, bardzo lubie ich sluchac" na poziomie dzieci 9 letnich
a co do tego ze sluchaja innych garunkow to masz racje, ale ich wypowiedzi albo skionczyly sie PRZEWAZNIE na poscie typu wyzej albo zamienil by sie na offtopic pt "nowy image"
zycie, szkoda ze papa roach ma takich mlodych fanow
No własnie, tylko, e pewnie bęą i tacy którzy nie będą wiedzieli gdzie zamieścić temat. Myśle, że nawet młodzi fani zaczną się uczyć jeśli my będizemy dawać dobry przykład. Narazie darujmy sobie podział muzyki. CHyba, że ktoś ma jeszcze jakieś pomysły co do tego.
Do kazdego topicu o zespole trza bedzie najpierw dolaczyc ankiete pt: 'Do jakiego dzialu ma byc wrzucony ten temat?' Opcje, powiedzmy, ze standardowe, bez jakichs wielkich dziwactw, podstawaowy podzial.
Do tego trza bedzie zalozyc podforum pt: 'Gdzie to umiescic??? Masz watlipowosci, napisz tu!' Wlasnie w tymze topicu bedziemy zakladac tematy o zespolach z ankietami, a jak ankieta sie skonczy, to przesuwamy do odpowidniego dzialu z najwieksza iloscia glosow, ankiete usuwamy i voila!
Genialne, wiem.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
z czym? z tym pomyslem? aaa juz trudno wkopalas sie.. bedziesz teraz modem i bedzie zarzadzac tymi dzialami:D ja tam bym chcial zeby marta byla modem... jest juz tu dlugo i mysle ze by dobrze sie sprawdzila w tej roli:)
A ja uważam że ten pomysł jest zbyt skomplikowany, znaczy się za dużo niepotrzebnego postowania i jakichś ankiet, do tego lud będzie sobie tylko posty nabijał :p Sorry Marta Ale niech Archon robi jak uważa za stosowne, ja mówiłem że się już forum nie zajmuje tak jak dawniej, "nie mam czasu na pierdoły" :p
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
A ja uważam że ten pomysł jest zbyt skomplikowany, znaczy się za dużo niepotrzebnego postowania i jakichś ankiet, do tego lud będzie sobie tylko posty nabijał :p Sorry Marta
Nie masz mnie za co przepraszac, gdyz ja tylko zartowalam z tym pomyslem ;p
Nie chce być tutaj posądzany o wazeliniarstwo ale czytam sobie dzisiaj forum i widzę, ze wlasnie uzytkownik ukrywający się pod nickiem Mart pisze rzetelnie, dlugo i na temat. Sądze, że była by dobrym modem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum