ankieta powalająca wypełnię z powodów panującej na mym dworze nudy
1. Imię i nazwisko (pseudonim): Dominika *hate it* więc Dee
3. Miejsce zamieszkania:Błonie wieś pod WARszawą
6. Ulubiona piosenka Papa Roach:Hollywood Whore
7. Ulubiony album Papa Roach:Metamorphosis
33. Jeśli byś miał/a możliwość spotkać się z kimkolwiek żyjącym albo nie, kto by to był?:Quentin Tarantino
50. Przylatuje UFO i chce cię za przedstawiciela ludzkości, co ty to?:GDZIE JEST ELVIS?!
Cóż mogę dodać od siebie, na codzien staram sie aby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego, co wychodzi mi sporadycznie, od jakiegos czasu przestalam wierzyc w marzenia, ale wszystko przede mna a wiara jest zmienna, na codzien studentka jakze ambitnego i przyszlosciowego kierunku socjologia, praca poszukiwana, glownym zajeciem aktywne opierdalanie sie *sorry* jak wyzej wspomnialam Quentin Tarantino to najprawdopodobniej moj ojciec, chyba ze nie bo moj wlasny twierdzil ze wyrosne na psychopatke, Burton od malego drepcze w moim zyciu, pan S. Leto pomaga mi przedzierac sie przez szlaki perkusyjnych doznan, z Kingiem odkrywam mroczny swiat nocy, matko brzmie strasznie.. niczym gotycka ksiezniczka.. how about.. NO.
to wszystko chyba, mysle ze z czasem poznacie mnie i moją niepojętą czerstwych żartów psychikę
Ostatnio zmieniony przez Dee 03-09-2011, 3:05 , w całości zmieniany 1 raz
Witamy w naszych skromnych progach Skąd jesteś? Tak mniej więcej chociaż
Dee napisał/a:
Dominika *hate it* więc Dee
To "hate it" się tyczy imienia czy nazwiska? Bo imię piękne, nie wiem jakie możesz mieć do niego zastrzeżenia
Witam witam, nie spodziewalam sie tak milego przywitania.. moze jakis uraz po innych forach
jestem z Błonia, 30 km od Warszawy
imienia imienia, nigdy mi sie nie podobalo wiec zawsze chowam się za ksywkami
czy to wyraża moje odczucia dobrze?
może nie tyle o ile, ale tak się zachowują ;D
tzn. ja wiem, że też teraz w Wawie pewnie sikałam ze szczęścia, no ale ;P
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
nie no to chyba normalne.. jak dostalam recznikiem Tobina w twarz to myslalam ze krew sie poleje za chwile *jak wspominalam polala sie wczesniej ;p*
ahh złote dziewuszki znam znam.. nie lubie, nie polecam
całkiem możliwe, że tam właśnie mnie widziałaś, bo stałam... 1 przed barierką na zewnątrz? i zmacanie to cińko, dostałabym po głowie od tego drugiego pana ;D
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum