Oj tak, ja to generalnie Dżemu nie lubię... ;p Więc leżałam sobie na trawie, patrzyłam w gwiazdy, piłam piwo i paliłam ;p
Co do ruchów Roguckiego, no cóż, element jego kreacji "artystycznej" ;D Skoro teksty ma dziwne, to i zachowywał się dziwnie ;p Widać, że dobrze rusza biodrami
Śmiać mi się chciało, kiedy słyszałam w namiocie narzekania jakiejś dziewczyny: "W co on się ubrał, wyglądał jak ciota"
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Jakim cudem bylismy na tym DananaCosTamCosTam i A-F i sie nie spotkalismy?
Ja mialem okazje ze wszystkimi pogadac z A-F. Wyszli bez ochrony, robili sobie zdjecia. Zapraszalem ich na Woodstock. Tam dopiero by pobili rekord w wielkosci Circle Pit
A ja nie mogę, choć to już chyba 4 rok mija, bez-emocjonalnie podchodzić do nazwy Jarocin...
Wszystko przez historię pewną...Otóż raz w lokalnym popularnym klubie muzycznym zagrał pewien zespół jako support większej i bardziej znanej kapeli...Ten support to był czysty hard core, prosto w pysk HC (zespół co grał po nich no to już metalowcy byli, acz śmiesznie ubrani)...I wokalista w przerwie między utworami spojrzał na wiarę, zobaczył, że wszyscy stoją w koszulkach Iron Maiden itp., ryknął na całe gardło, że w klubie jest "JAROCIN KURWAAAA!" Od tamtej pory cały czas mam to przed oczami jak ktoś Jarocin powie
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum