FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak poznałem waszą matkę
Autor Wiadomość
barto997
Okazjonalny słuchacz

Znaków: 38701
Znaków/post: 276
Wysłany: 18-09-2009, 2:58    Jak poznałem waszą matkę

Mój faworyt wśród seriali. Obejrzałem 4 sezony i czekam na następny. Jeśli ktos jest zainteresowany to z tego co pamiętam na Comedy Central leci w poniedziałki, ew. www.google.pl . W skrócie powiem że jest to coś w stylu nowych " Przyjaciół " wiec jezeli kogoś bawi humor tego typu to naprawdę polecam. Co ciekawe nie jest to jedynie głupkowata i infantylna komedia ale czasem poza krzywymi akcjami głównych bohaterów są również ambitniejsze fragmenty : )

Polecam :)

zergu 
Sympatyk

Znaków: 35347
Znaków/post: 159
Wysłany: 18-09-2009, 8:08    

Oglądałem kilka odcinków i całkiem przyjemny serialik. Jak za filmami komediowymi nie przepadam, tak czasem jakiś serial obejrzę. Jedna frustrująca mnie rzecz, to to, że oglądając w Comedy Central bardzo często trafiałem na powtórki...

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Znaków: 338117
Znaków/post: 210
Wysłany: 18-09-2009, 9:05    

nonono, obejrzałem dwa odcinki i jestem pod wrażeniem. Z "Przyjaciółmi" bym nie przesadzał, bo Friendsi są nie do pobicia, ale humor zacny. No i laska z Komedii Romantycznej i Dougie Howser znowu w stylu znanym z Harolda i Kumara :mrgreen: a to duży plus.

barto997
Okazjonalny słuchacz

Wysłany: 18-09-2009, 1:27    

Żurek napisał/a:
nonono, obejrzałem dwa odcinki i jestem pod wrażeniem. Z "Przyjaciółmi" bym nie przesadzał, bo Friendsi są nie do pobicia, ale humor zacny. No i laska z Komedii Romantycznej i Dougie Howser znowu w stylu znanym z Harolda i Kumara :mrgreen: a to duży plus.

No fakt "przyjaciołom" raczej nic nei dorówna, ale musiałem zachęcić. :)

Właśnie z Dougiego Howsera jest największa beka. A ta "laska z Komedii Romantycznej" to mianowicie kto to jest ?

Dodać można że występuje tam jeszcze Michele z American Pie, Eliot ze Scrubs i jakiś czas temu w kilku odcinkach byla Britney Spears :F

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Wysłany: 18-09-2009, 1:47    

barto997 napisał/a:
A ta "laska z Komedii Romantycznej" to mianowicie kto to jest ?

barto997 napisał/a:
Michele z American Pie

barto997
Okazjonalny słuchacz

Wysłany: 18-09-2009, 2:23    

o filmie nie słyszałem

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Znaków: 928725
Znaków/post: 269
Wysłany: 18-09-2009, 2:56    

Jakiś tydzień temu kumpel mi polecał ten serial, również powołując się na "Przyjaciół", trzeba więc będzie zobaczyć ;) Ale nieprędko raczej, bo jadę od nowa z Friendsami, a jestem dopiero w połowie II sezonu :p

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Wysłany: 18-09-2009, 3:39    

barto997 napisał/a:
o filmie nie słyszałem

...może to i lepiej dla Ciebie...

Mikez napisał/a:
Jakiś tydzień temu kumpel mi polecał ten serial, również powołując się na "Przyjaciół", trzeba więc będzie zobaczyć ;) Ale nieprędko raczej, bo jadę od nowa z Friendsami, a jestem dopiero w połowie II sezonu :p

Hmmm... Ja mam tak, że Friendsów autentycznie już pamiętam na pamięć (piękne masło maślane ^^ ). I jak mam gorszy humor to sobie losowo coś puszczam. Warto nowe rzeczy poznać, poświęć chwilę chociaż na pierwszy odcinek "Jak poznałem..." bo mnie już nowy kolega tym zaraził ładnie ( noob jestem, jednodniowy fan).

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Wysłany: 08-11-2009, 1:35    

Skończyłem kilka dni temu 10 sezon "Przyjaciół", teraz nie mam co robić w nocy i czuję taką pustkę... ;) Szukam więc jakiegoś substytutu, chyba padnie właśnie na "Jak poznałem waszą matkę", ewentualnie zastanawiam się jeszcze na "Joey", nie mogę już oglądać całej szóstki Friendsów to będzie chociaż jeden ;) Wczoraj obejrzałem pilot "Pamiętników wampirów", bo akurat było na sieci, i to na pewno nie będzie mój substytut :D

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Wysłany: 08-11-2009, 1:48    

Uderzaj Majkez w "Jak Poznałem Waszą Matkę" bo jestem niemal na 100 procent pewien, że Ci się ten serial spodoba :)

szip 
Sympatyk
internet jest dobry!

Znaków: 42609
Znaków/post: 176
Wysłany: 08-11-2009, 1:55    

To ja polecam mój ulubiony serial komediowy. The Big Bang Theory (teoria wielkiego podrywu). Żaden serial nie śmieszył mnie tak, jak ten ;) a rola Jima Parsons'a jako Sheldona to już majstersztyk! Polecam ręcami i nogami :)

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Wysłany: 08-11-2009, 1:59    

No, też wygląda całkiem interesująco ;) Ale wiecie co Wam powiem, ja chyba i tak wolę oglądać Friends zas od początku :D

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Wysłany: 19-11-2009, 11:39    

Mam pytanie do Żurka i innych, którzy oglądali "Jak poznałem waszą matkę". Czy pierwsze dwa odcinki po prostu nie są śmieszne, a dalej jest zupełnie inny serial, czy te dwa pierwsze epizody dobrze obrazują ogólny charakter tego sitcomu? Bo ja właśnie jestem po dwóch odcinkach i... chyba na tym zakończę ;) Będę całkowicie szczery, nie zaśmiałem się ani raz. Nie wiem czy to wina aktorów, gdyż większość z nich zaczęła mnie irytować już od pierwszej sceny (Jason Siegel nawet wcześniej :p), czy po prostu humoru, który do mnie zupełnie nie trafił. Właściwie to miałem wrażenie, że cały czas zapodają żartami, które słyszeliśmy już po kilka razy w innych serialach... Podobne do "Przyjaciół"? W którym odcinku? Sprawdzę, bo nie wierzę :P

szip napisał/a:
To ja polecam mój ulubiony serial komediowy. The Big Bang Theory

Tu za to wręcz przeciwnie, dość oryginalny pomysł na serial i kapitalna postać Sheldona, który jest po prostu rewelacyjny. Właściwie to z całej piątki głównych bohaterów tylko on mnie śmieszy, ale to wystarczyło, żebym miał już za sobą całe dwa sezony i to, co do tej pory wyszło z trzeciego ;)

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Wysłany: 19-11-2009, 11:43    

Mikez napisał/a:
Mam pytanie do Żurka i innych, którzy oglądali "Jak poznałem waszą matkę". Czy pierwsze dwa odcinki po prostu nie są śmieszne, a dalej jest zupełnie inny serial, czy te dwa pierwsze epizody dobrze obrazują ogólny charakter tego sitcomu?

Pierwsze parę odcinków trzeba przeżyć i mało komu się podobają tak zauważyłem. Też średnio byłem zachwycony, ale coś mi mówiło oglądaj dalej i się nie zawiodłem.

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Wysłany: 22-01-2010, 9:20    

Dla takich odcinków, jak jeden z ostatnich o nazwie "Kobiety kontra Garnitury" warto oglądać ten serial, popłakałem się ze śmiechu oglądając.

Odpowiedz do tematu