Tutaj sie wypowiadajcie o Coby'm:) Moze ja zaczne:) Co sadzicie o zmianie jego glosu w stosunku do np. infestu... Moim zdaniem ta jego aktualna chrypka bardzo mu pasuje:) a i wokal mu sie bardzo poprawil...
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
To może powiem tak. Styl, w którym śpiewał bardziej podobał mi się za czasu Infest, ale za to teraz potrafi lepiej operować głosem. No i ma tą taką... chrypkę . Czyli - w większości się z Tobą zgadzam.
Ja sie o wyglądzie nie wypowiadam wogóle, bo Coby nigdy mi się nie podobał (podobnie zresztą jak wszyscy faceci ;p). Poza tym to jego sprawa czy się maluje, depiluje itp... Co do głosu - obiektywnie oceniając oczywiście jego głos bardzo się poprawił, widać, że ciągle nad nim pracuje i daje to efekty. Ja tam jednak wolałem ten jego 'scream' z chociażby brokenh czy baai. Zresztą ciężko ocenić mi to obiektywnie podczas gdy nie podoba mi się płyta...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Teraz nawet wporzo wyglada, chociaz wole kobiety:P (zeby nie bylo niedomowien)... Dobrze ze nie farbuje sobie wlosow na blond bo wtedy beznadziejnie wygladal(w moim mniemaniu)... Ja nie mowie ze wlosy blond sa zle,bo sa calkiem fajne:P (sam jestem blondynem) ale Coby'emu w ogole nie pasuja... a tak w sumie nie wiem czy w GAWM jego wlosy nie wygladaly troche lepiej... chociaz teraz tez jest ok:-)
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
A czy jak Coby zafarbuje sobie włosy na blond to głos mu się zmieni?! Dla mnie może mieć nawet fioletowe.
w sumie to wygląd nie jest ważny, ważne by miał on 'przebicie' i siłe głosu a tego mu nie brakuje :D i chwała mu za to ;p a jego obecny wygląd jest gites i też sobie tak zrobie fryzurke :D hehehe
Ale on woli i wygladac i spiewac Kowal, chuj go obchodzi czy to sie komus podoba czy nie, bo pewnie mysli, ze to sie podoba. No bo to prawda... wyglad zbuntowanego, ubranego na czarno, pomalowanego faceta z czarnymi paznokciami podoba sie goracym, rownie zbuntowanym 14 latkom. Do mnie ich wizerunek nie przemawia... Jeszcze na dodatek zdemoralizowal swoim wygladem reszte zespolu. Tylko ten jego szaro-czarny szaliczek w paseczki mi sie podoba. Noo, a glos mi sie podoba w sumie na kazdej plycie... Wszedzie jest inaczej.. bo z plyty na plyte coraz wiecej bajerow dochodzi.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 10:48 , w całości zmieniany 1 raz
Jej. Jak dobrze, że nie jestem gorąca i równie zbuntowana.
Mam te 14 lat, no i nie podoba mi się ten styl. W sumie. Mnie wygląd nie obchodzi. Mogliby być najbrzydsi. I co tam najgorsze, ale niech grają dobrą muzykę. I tyle mi wystarczy.
A Coby, mimo tych swoich wybryków, dotyczących jego wyglądu, podszkala się w śpiewaniu, i wychodzi mu to lepiej technicznie. Więc. odczepmy się od tego, co nosi, co maluje.
No tak. Najbardziej dobijaja mnie dziewczynki, ktore twierdzą ze kochaja PAPA ROACH, bo Coby jest taki sliczny... To jest conajmniej zalosne. Rozumiem, ze oni moga sie komus podobac. Ale loffciac ich trzeba przede wszystkim za muzyke, nie tylko za wyglad...
Wokalista Jacoby Shaddix, został w ostatniej chwili powstrzymany przed skokiem z wysokiego mostu w Sacramento, gdzie zespół kręcił nowy teledysk. Według naocznych świadków, nie było szans żeby przeżył ten skok. To jest dopiero rock’n’roll!
Slyszeliscie o tym? ciekawe czy to brednie czy prawda?:|
Wokalista Jacoby Shaddix, został w ostatniej chwili powstrzymany przed skokiem z wysokiego mostu w Sacramento, gdzie zespół kręcił nowy teledysk. Według naocznych świadków, nie było szans żeby przeżył ten skok. To jest dopiero rock’n’roll!
Slyszeliscie o tym? ciekawe czy to brednie czy prawda?:|
gdzieś już o tym słyszałem, tzn. czytałem a nawet nie wiem czy przypadkiem nie w którymś z news'ów na paparoach.pl hehe
chociaż znając temperament Coby'ego to całkiem prawdopodobne że chciał sobie 'polatać'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum