Witam
Nie lubię zbytnio mówić o sobie ale zrobię wyjątek. Mam na Imię Edyta mieszkam w Dąbrowie Górniczej. W tym roku minie mi 19 wiosenek :d Jak na razie uczę się w liceum o profilu lingwistycznym. Interesuje się ogólnie mówiąc informatyką, filozofią, sztuką, w wolnych chwilach szkicuje , uwielbiam język hiszpański i wszystko co się z tym wiąże. Nie jeżdżę na żądne koncerty. Papa Roach słuchałam raczej tak pobieżnie od 2009 roku. Praktycznie to przez pewien czas o nich w ogóle zapomniałam, ( to jest ten moment gdzie większość użytkowników postawi na mnie kreskę xd) kiedyś gdy szukałam jakiegoś hiszpańskiego kawałka na lekcje natknęłam się na scars i odświeżyłam sobie pamięć. ;D Moją ulubioną kapelą jest Linkin Park (po mimo tego że zmienili gatunek, sentyment nadal został ) No to toby było na tyle
Ostatnio zmieniony przez isnotmytime 13-01-2012, 4:46 , w całości zmieniany 1 raz
Czemu masz post powitalny kolorowy a potem już nie? Nie jesteś konsekwentna. Generalnie to fajnie z tym hiszpańskim masz tam, a Real Madryt lubisz czy nie? Bo jak nie to będę Ci posty scalał.
ps. Scares.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
qki po prostu nie lubi nowych, tak dla zasady. Ale głównie w teorii, bo tak skrycie to ich lubi, gdyż za każdym razem jak ktoś nowy się pojawia, to jest w centrum uwagi. Co nie, kukuś?
Mi wczoraj cały dzień po głowie "Antologia" Shakiry po głowie chodziła, w wersji koncertowej (tylko i wyłącznie), i chyba musze powiedzieć, że też lubię hiszpański
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ej ale nie wiem czy nie zauważyłaś ale piosenka nazywa się "Scars" a nie SCARES. Już było do tego błędu nawiązanie w moim poście, ale chyba dalej się nie zorientowałaś, że w swojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie masz dość rażący błąd.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum