Mnie ten film nigdy nie ciągnął...Nawet żadnej nie obejrzałem:)
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
Ja oglądałem przygodowe jak byłem tak z 5 lat młodszy. Ale filmy z serii Indiana Jones zawsze były w porządku.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Indiana Jones'a lubię. Dosyć fajny jest soundtrack (podoba mi się, że jest podobny we wszystkich częściach). Jest to jeden z niewielu filmów przygodowych, jakie przypadły mi do gustu. Podsumowując: Indiana Jones to fajny film. (to był przykład zdanie w pełni poprawnego i logicznego, w którym żaden polonista nie dopatrzyłby się błędu :razz: )
Ja czasami lubie obejrzeć filmy przygodowe. Na Indy'ego trafiłem przez resztę domownikó jak oglądali. Kieydś mi się nudziło to zobaczyłem któryś z odcinków. Ja chyba nie oglądałem po kolei.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum