FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Incubus
Autor Wiadomość
~Marta 
VIP

Znaków: 702655
Znaków/post: 197
Wysłany: 29-01-2007, 8:55    Incubus

Ach, slucha ktos?

Ja dopiero niedawno natrafilam na kawalek Anna Molly, piosnka jak i teledysk - mniam. Potem zaczelam sie bawic na You Tube w ogoladnie wsyztskiego, co tam bylo. Powiem jedno zespol cud miod, jak dla mnie. Swietny. Slucha ktos moze, orientuje sie w najlpeszych plytach?

Zakochalam sie. Na aaaamen.

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Znaków: 928725
Znaków/post: 269
Wysłany: 29-01-2007, 10:48    

Anna Moly też mi się podoba, z resztą albumu już gorzej... Przesłuchałem raz i nie zamierzam zagłębiać się dalej w ich twórczość ;p

btw: NIKT nie zna Soilwork'a? : :shock:

lukep 
Wierny słuchacz

Znaków: 133292
Znaków/post: 334
Wysłany: 30-01-2007, 9:17    

Incubus ;) Lubię ich, nie żeby byli moimi 'bożyszczami' ale jestem z nimi od albumu Make yourself i napewno będę pozyskiwał ich kolejne albumy :p Co do nowego albumu to wg mnie dobre są jeszcze kawałki: Earth To Bella (part 1 i part2 ) i Love Hurts; choć w porównaniu ze starszymi albumami to ten oceniam zdecydowanie niżej ...

Aku 
Sympatyk
E1, A1, D, G, C1

Znaków: 60617
Znaków/post: 338
Wysłany: 16-07-2011, 11:00    

Odkopuję, bo moim zdaniem Incubus popełnił płytę, która pod względem aranżacji lajtowych piosenek niedługo wpier.... się na półkę zarezerwowaną dotąd dla Gilmoura i Pink Floydów :) Co tu o niej napisać pozytywnego, hmm może poprostu, że jest powolna i strasznie nudnawa, prosta i z deka przewidywalna i mimo tego, że Incubus skończył się dla mnie po Make Yourself to nadal ufam tym gościom w stu procentach i chętnie jako pasażer zabieram się z nimi w muzyczną podróż...
Ludzie świrujący przyzwyczajenie do ciężkich brzmień niech nie marnują kasy, czasu albo transferu a całej reszcie polecam, bo idealnie z moją kobietą nic mi się przy niej nie robi cały dzień ;) i napewno bez przypału wrócę do niej jak będę stary, a z innymi CD to niewiadomo jak będzie :D

Odpowiedz do tematu