Ja dopiero niedawno natrafilam na kawalek Anna Molly, piosnka jak i teledysk - mniam. Potem zaczelam sie bawic na You Tube w ogoladnie wsyztskiego, co tam bylo. Powiem jedno zespol cud miod, jak dla mnie. Swietny. Slucha ktos moze, orientuje sie w najlpeszych plytach?
Zakochalam sie. Na aaaamen.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Incubus Lubię ich, nie żeby byli moimi 'bożyszczami' ale jestem z nimi od albumu Make yourself i napewno będę pozyskiwał ich kolejne albumy :p Co do nowego albumu to wg mnie dobre są jeszcze kawałki: Earth To Bella (part 1 i part2 ) i Love Hurts; choć w porównaniu ze starszymi albumami to ten oceniam zdecydowanie niżej ...
Odkopuję, bo moim zdaniem Incubus popełnił płytę, która pod względem aranżacji lajtowych piosenek niedługo wpier.... się na półkę zarezerwowaną dotąd dla Gilmoura i Pink Floydów Co tu o niej napisać pozytywnego, hmm może poprostu, że jest powolna i strasznie nudnawa, prosta i z deka przewidywalna i mimo tego, że Incubus skończył się dla mnie po Make Yourself to nadal ufam tym gościom w stu procentach i chętnie jako pasażer zabieram się z nimi w muzyczną podróż...
Ludzie świrujący przyzwyczajenie do ciężkich brzmień niech nie marnują kasy, czasu albo transferu a całej reszcie polecam, bo idealnie z moją kobietą nic mi się przy niej nie robi cały dzień i napewno bez przypału wrócę do niej jak będę stary, a z innymi CD to niewiadomo jak będzie
_________________ I can dress up the dead man
But I can't bring him back to life
...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum