To trochę trudny temat ,chciałbym się w nim nieco dowiedzieć o stylu PR i o zmianach.Od chłopaków po prostu ubierających się na czarno ,aż do emo :???: skóry i malowanie oczu.Niby jakby chcieli pokazać swoim wyglądem ,że wyglądają ostro i grają ostrą muzykę,ale coś im nie wychodzi.Muzyki nie da się zastąpić wyglądem i jeszcze takim wyglądem :???: .Co będzie dalej może sobie obroże pozakładają ?
Co sprawia ,że tak dziwnie zmieniają styl ,a może nie mają na to wpływu?
po prostu idą z duchem czasu..chociaż z drugiej strony może kasa i sława uderzyła im do głowy. Tak czy siak mi sie to podoba i w żadym wypadku PR nie kojarzą mi sie z emo, emo to bardziej jakieś młode łeby coś tam grające, podcinając sobie żyły..
_________________ "Who was the fool, who the wise man, beggar or king?
Whether poor or rich, all's the same in death."
chciałem powiedzieć tylko jedno , że do emo to przed nimi jeszcze daleka droga a poza tym wydaje mi się , że ich image pasuje idealnie do tego jaką muzykę grają , co prawda make up jest do skasowania ale no cóż
ale zobaczcie , że on to ma o kilku zespołach . Zresztą bardzo podoba mi się nazwa tej aukcji "Papa Roach - Materiały prasowe". On to wystawia chyba po raz setny . A plakat już kiedyś był z jakiegoś koncertu bodajże w Austrii.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Jakbyście widzieli gdzieś w sklepie jakąs gazete z plakatem albo wywiadem z PR to dajcie znać, pewno jak wydadzą nowy album to w "Teraz Rock" bedzie recenzja;)
_________________ "Who was the fool, who the wise man, beggar or king?
Whether poor or rich, all's the same in death."
Veronicah - ja rozumiem wiek gimnazjalny jest pięknym wiekiem, ale swoje problemy okresu dorastania zostaw na nastolatka.pl, a nie tu, bo, poważnie czytając Twoje posty sprawdzam czy przypadkiem nie wszedłem na inny adres.
Jestem za zamknięciem tematu, ciągłe biadolenie do niczego nie prowadzi a tematów tego typu i wątków poruszanych nie brakuje, robi się "mowa trawa", przez takie coś, każdy, temat będzie o tym samym.
Veronicah - ja rozumiem wiek gimnazjalny jest pięknym wiekiem, ale swoje problemy okresu dorastania zostaw na nastolatka.pl, a nie tu, bo, poważnie czytając Twoje posty sprawdzam czy przypadkiem nie wszedłem na inny adres.
:shock:
a ja myślałam, że mając 20 lat wiesz już, co to ironia i jesteś na tyle błyskotliwy, że potrafisz ją rozpoznać... myliłam się najwyraźniej.
i żeby nie było offtopu to powtórzę, dla takich jak Kowal, że zmiana ich looku interesuje mnie o tyle, że ani nie będę miała ich na tapecie na pc ani nie powieszę plakatu na ścianie. jak dla mnie to niech sie nawet wszyscy na łyso zgolą, mi to wsio
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Tutaj się chyba nie wypowiadałem (z tego co zauważyłem, to znaczek "¤" przed tematem wątku oznacza, że już się w tym wątku pisało)... a więc tak:
Właściwie, to nie zwracam na to uwagi.. fajne są zdjęcia we wkładce do lovehatetragedy i ten image mi się najbardziej podoba, a tak poza tym, to raczej nie mam zdania. Na pewno kupa make-upu na twarzy, malowane oczy i pstrokate tatuaże, to nie to co mi się podoba najbardziej. Jednak jakoś bardzo mnie to nie obchodzi, a moje podejście do tego najlepiej oddaje zapis tego co pomyślałem sobie po zobaczeniu ich nowego image po raz pierwszy:
Cytat:
Kurwa, ale to zdjęcie chujowo wygląda w bibliotece na moim profilu [na Last.fm]...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum