Teledysk monotonny. Za mało seksu! Ale poczekamy na nieocenzurowaną wersję. Będzie bardziej urozmaicona niż ta, więc niczego na razie nie przesądzam. Mam mieszane uczucia.
btw. dziwne, że nie ocenzurowali powbijanych w skórę haków. Przecież, to też gorszące! Rozwalali mnie ludzie na oficjalnym forum, dla co drugiego było to disgusting!
a mnie się nawet podoba! to znaczy, może nie jest najlepszym teledyskiem PR, ale jak dla mnie wypadł zdecydowanie na plus. po pierwsze: świetna, klimatyczna miejscówa po drugie: niekończąca się biba i fuckin' lightshow, a po trzecie: zajebisty motyw na samym końcu
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
ja stawiam to nad HW, tamtejsze efekty mnie jakoś nie powalają.
w sumie najgorsze lifeline z tej płyty, jak na razie... ciekawe, jak będzie wyglądał klip do HE
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
Jedyne co mi się podoba to jest właśnie zachowanie Tonyego i jedna mina Tobina , ale nie chce mi się szukać teraz dokładnie , w którym to jest momencie. Teledysk , trochę mnie zawiódł , ale i tak nie jest najgorzej . Uważam , że na końcu mogła się jednak pojawić para kobieta - facet. Chyba , że to jakiś ich wielki fetysz.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
niech teraz rozgorzeje dyskusja o tym , kto nie lubi lesbijek ( uwaga będę płytki : ja lubie ) A tak poważnie , wydaje mi się , że to byłoby dużo czytelniejsze gdyby to był jednak facet . Rozkminiam to w ten sposób, że ta ostatnia scena idealnie obrazuje to o czym śpiewa Shaddix a z tego co wiem on jest facetem.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Wprawdzie wersja bez cenzury jest trochę lepsza, ale i tak nadal bardziej podoba mi się HW. A co do pluszaków to wg mnie dodają całemu teledyskowi pewien klimat
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
Klip zabawny, szekszowny i w ogóle. ;D A tak konkretniej, to wszystko dopięte na ostatni guzik od strony technicznej, naprawdę, nie ma się do czego przyczepić. Coby jak zwykle gestykuluje i robi przeróżne miny, pieprzące się 'kurczaki' dopełniają efekt - good idea. (: O dupciach nie wspominam, bo każdy widział, jakie były i co robiły. Z resztą, do takiej piosenki nie mogło chyba powstać nic innego - ja jestem na tak. Ocena: 8/10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum