A mi się wydaje, że ta Pani która zdradza na końcu - ta blondyna, to nie jest za łądna ): Mogli znaleźć ładniejszą. Zapamiętałam ją z behind the scenes i chyba miała na twarzy dwa kilo tapety, która po prostu brzydko wyglądała.
Teledysk całkiem całkiem, trochę zabawny, doskonale jest oddany klimat piosenki, fajnie zachowuje się Tony, dupy też są ciekawe(tylko rzeczywiście ta końcu nie za bardzo) :p Jak dla mnie 7/10.
Jak by ktoś chciał ściągnąć w dobrej jakości, to zapraszam tutaj.
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
A mnie się tam podoba ten teledysk. Wprawdzie nie pobił HW, ale jest na pewno lepszy od Lifeline. Miejsce oddaje klimat piosenki. No i te pluszaki ...
_________________ there is no beginning, there is no end
there is only change
progression backwards
it is where we are heading
take back your soul, forget your emptiness
Moim zdaniem w ocenzurowanym to właśnie tylko ten "wisielec" jest ciekawy. No i może to bębnienie Tony'ego.
there is only change
progression backwards
there is only change
progression backwards
jak dla mnie także. Do horroru jednak 'trochę' im brakuje. Mogliby w sumie zostawić te głowy tych zwierzaków w tym klipie 'unedited'. Oczywiście nie rezygnując z biczowania etc.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum