Ostatnio będąc na obozie harcerskim (jestem w ZHP) też ktoś taką sytuacyjną Twoją Starą rzucił. Mianowicie po drugiej stronie jeziora obóz miał ZHR. Organizacja trochę dziwna jak dla nas, większy rygor, nie ma takiej swobody, żeby dobrze się bawić na obozach itd. Cały czas ktoś od nas pojerzał ZHRów, ale tekst "Twoja stara jest w ZHRze" rozwalił wszystkich.
Nie zrozumcie mnie źle. Ja nic nie mam do samej organizacji jaką jest ZHR, ale tamci byli dziwni po prostu.
Nie zrozumcie mnie źle. Ja nic nie mam do samej organizacji jaką jest ZHR, ale tamci byli dziwni po prostu.
A ZHP nie jest dziwne ?!?!
Twoja Stara swego czasu furorę w pracy robiła. 'Gdy kolejka do filara, Twoja Stara myje gara', ' Żryj popcorn, jedz naczosy, ogól Starej z klaty włosy' - każda zmiana rodziła kolejną wiekopomną Twoją Starą dotyczącą pracy na Barze w kinie :p
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
wiem, że to już nudne ale...
twoja stara jest pusta... następuje zwolnienie blokady
twoja stara robi bezdomnym wjazd na chate
twoja stara obliczyła tangens z trójkąta bermudzkiego
twoja stara sieje zamęt na polu
twoja stara umieszcza ogłoszenia na tablicy mendelejewa
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum