Jeśli myślicie, że potraficie dobrze tańczyć i że nie ma od Was lepszego, to obczajcie sobie ten filmik :d Ten kolo co tam tańczy mieszka sobie w moim 'city' hehe i z niego zawsze taka jazda jest, że szkok i już niejeden filmik z jego udziałem powstał... no ale do rzeczy wchodźcie w ten adresik:
Daj mi do niego numer telefonu:P Niech mnie tez nauczy tak tanczyc:P Nie nooo... Jest po prostu niesamowity :D:D Zazdroszcze Ci takiego lokalnego tancerza Alez ma kocie ruchy Wymiatacz MILION :D:D
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Daj mi do niego numer telefonu:P Niech mnie tez nauczy tak tanczyc:P Nie nooo... Jest po prostu niesamowity :D:D Zazdroszcze Ci takiego lokalnego tancerza Alez ma kocie ruchy Wymiatacz MILION :D:D
to jest nasza lokalna 'niesamowita' osobowość hehe ale powiem wam jedno, to co jest na filmiku to jest tylko odrobina jego 'umiejętności' hehe krótko mówiąc: totalnie odjechany niegroźny idiota hehehe ale przynajmniej jazda z niego jest 8)
spokojnie, spokojnie wszystko w swoim czasie będzie hehe narazie jest zamuła, bo go wogule nie widać (pewnie gdzieś wybył na jakieś konkursy tańca ) , ale już za niedługo myślę, że coś się skręci z jego udziałem
jak się ktoś 'stęsknił' za 'gwiazdą' to mam dla Was jeszcze jeden filmik z jego udziałem co prawda nie tak hardkorowy jak ten z tańcami ale i tak dobry tym razem Wojtuś został upolowany w okolicach rynku w Nowym Sączu, gdzie praktycznie co dzień można go zobaczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum