Zakładam temat, bo właśnie objerzałem ostatni odcinek 5 serii i jestem wciąż w szoku... Ciekawi mnie czy w ogóle będzie 6 sezon teraz i JAK będzie wyglądał... No ale żeby uniknąć grozy spojlerów...
Kocham ten serial za nietuzinkowe podejście...do wszystkiego. Jak człowiek już się do czegoś przyzywczaił to wszystko wywraca się do góry nogami ( zmiana składu na przełomie sezon 3/sezon 4 na przykład ). Rozwojem postaci, powolnym jak w życiu, nic nie dzieje się nagle, swoim tempem ludzkie charaktery się przeobrażają.
No i Hugh Laurie, dawno nie było tak wyrazistej postaci w serialu... Aż trudno uwierzyć niekiedy, że House to tylko postać z serialu tak by się chciało, żeby to był serial dokumentalny
Obok Przyjaciół i Monka mój najulubieńszy serial.
I co do ankiety - za odcinki od 'Here Kitty' do końca pownienenm zazanczyć 5 sezon ( najlepsze odcinki jakiegokolwiek serialu jaki oglądałem !! ). Ale za całokształt, świetny humor, boskie ostatnie 2 odcinki i stworzenie jako takiej oderwanej osobnej całości od reszty serialu sezon 4.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Hmmm, czasem jak trafiłam w tv, to oglądałam, fajny serial rzeczywiście. Ja w ogóle jestem fanką wszelkiego rodzaju seriali medycznych - oglądam Ostry dyżur aktualnie, a wcześniej Grey's Anatomy.
Ostry dyżur to już od kilku lat ciągne, kiedyś leciało na tvn7, jeszcze wcześniej chyba na tvn, teraz na polsacie. Ale mogliby już wrzucić z powrotem Chirurgów
A myslałam,że tylko mi na mózg padło od tego House'a
Na mózg pada wszystkim, którzy ten serial oglądają. A najbardziej fanatykom i ludziom o słabej woli ( tak to nazwie ). Widziałaś co się dzieje na oficjalnym polskim forum ? Własne nazewnictwo, własne scenariusze, rozdrapywanie odcinków na częście pierwsze...lol, fanatyzm że ja pierdziu...
silhouette92 napisał/a:
Najlepsza jest zdecydowanie 5 seria.
Też bym tak dał, ALE - Kutner ( wiadomo co, jak ktoś oglądał ). I wprowadzili absolutnie genialną postać Detektywa, która nagle zniknęła, co się z nim stało ?!?!?! ( Biorąc pod uwagę finał 5 sezonu nie zdziwię się jak był kolejną haluną ;] )
Doktor House? Czemu nie. Fanem nie jestem, ale jak leci w TV, to nie przełączam. Ale Chirurdzy? Ja pierdolę - nie zdzierżę tego, sam nie wiem, czemu... Może dlatego, że strasznie mnie ten serial usypia. W zasadzie usypiał, bo zdarzyło się zobaczyć ileś-tam odcinków i na więcej nie mam ochoty.
Doktor House? Czemu nie. Fanem nie jestem, ale jak leci w TV, to nie przełączam
To radzę co czwartek o 20:40 na TVP.2 teraz TV nastawiać, bo ostatnie odcinki 4 sezonu Housa które teraz tam lecą powalają. A w szczególności dwa ostatnie.
Jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem oceniając wszystkie serie jako całość. Też miałem dylemat pomiędzy 4, a 5 serią, ale zagłosowałem na 5 dla równowagi z głosem Żurka. Zauważyłem, że ten serial jest ewenementem, w przeciwieństwie do wszystkich innych z serii na serię jest coraz lepszy, a nie gorszy.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Znaków/post: 445
Wysłany: 26-08-2009, 4:34
Oglądałem ten serial już dwa razy (ulubione odcinki nawet więcej) i uważam, że jest naprawdę zajebisty ... bardzo podoba mi się motyw z pasją Housa, którą jest muzyka ... poza tym świetne dialogi, czarny humor, dobra (jak na serial) gra aktorska ... jedyne co mnie rozczarowało, to śmierć serialowego Kutnera (zmiana scenariusza wymuszona przez odejście aktora) - uważam, że to nie wyszło najlepiej ... ale tak poza tym serial rewelacja.
ps. Żurek, kiedy jest przewidziana emisja 6 serii, wiesz może coś na ten temat ;>
shit, lubię House'a, ale oglądam tylko od pon-śr. na jedynce czy tam dwójce. Jeśli nie zapomnę :p Jakoś nie potrafię ściągać całych serii na komp. a potem ślęczeć przed monitorem całymi dniami Dla mnie magia seriali wtedy zanika!
mnie się tam podobało oglądanie house'a na kompie, nie musiałam czekać kilku dni, aż w tv wyemitują. Tylko trochę noce zarywałam: "zobaczę dwa odcinki... dobra, trzy... a może jednak cztery"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum