jestem zdecydowanie innego zdania o płycie wcześniej wspomnianej, po dekadzie sluchania kazdej odmiany rocka i metalu taka muzyka nadaje zupelnie innego wymiaru i klimatu, a do do samej muzyki na tej płycie moze nie jest to wydawnictwo wybitne ale na pewno bardzo przyzwoity debiut
No i właśnie obejrzałem 1 odcinek nowego, daj Boże, ostatniego sezonu House'a....Dno i kilometr mułu, na gorąco tylko tyle napiszę, bo wciąż jestem zdruzgotany tym gównem, które obejrzałem a z Housem ma tyle wspólnego co ja z matematyką...I jeszcze wychodzi na to, że koncept z openingu sezonu będzie kontynuowany. Super!
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Szczerze to nie wiem czy mam ochotę patrzeć jak to się rozwinie, bo pierwszy odcinek wkurzył mnie nieziemsko. Tania sensacja i totalny brak wiarygodności. Niszczą sukcesywnie od jakiegoś czasu to co wypracowali przez 4 i pół sezonu.
Poczytaj sobie wywiady z producentami, którzy mimo iż Hugh nie podpisał kontraktu na 9 sezon wcale nie mówią o kończeniu House'a... Pazerność stulecia, ale co to będzie za House bez House'a?
Pazerność stulecia, ale co to będzie za House bez House'a?
Eeee, mogliby skonczyc z klasa a nie probowac stworzyc House'a na nowo (jesli Laurie nagle nie zdecyduje sie na podpisanie kontraktu, a nie sadze zeby to zrobil). Chyba, ze beda sie skupiac na perypetiach team'u House'a... No właśnie, ale jak już powiedziałeś " House bez House'a"... To brzmi.. zniechęcająco
_________________ I'm just good girl in a bad, bad town. I'm just a bad girl with a good reputation.
A niestety wraz z początkiem sezonu coraz więcej informacji na zagranicznych serwisach, że scenarzyści chcieli by kontynuować House'a bez Hugha...paranoja!
Jul napisał/a:
Chyba, ze beda sie skupiac na perypetiach team'u House'a
W obecnie rozpoczynającym się sezonie chyba się na tym skupią skoro House...heh, żeby nie spojlerować napiszę tylko, że jest mocno niedysponowany w kwestii bycia lekarzem
Ale właśnie na forum polskim oficjalnym jak czytam linki do zagranicznych artykułów scenarzyści nie chcą robić spin-offa tylko dalej pod banderą House robić House'e bez House'a. I don;t want to live on this planet anymore
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum