Az musialam ją włączyć, bo nie specjalnie ją kojarzyłam...
Mhm takie pitu, pitu jak to mówi Marta, dlatego jej nie kojarzyłam
Eee ja wolałabym teledysk do State Of Emergency
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
Ciekawa jestm jaki będzie pomysł na ten teledysk, choć wolałabym żeby nagrali do State of Emergency, uwielbiam tę piosenkę.
A propos eski rock, bo nie słuchałam jej przez 3 miesiące. Więcej PR puszczają? PAmiętam, że kiedyś dawno trochę słyszałam tam PR, ale później długo cisza, może przez koncert się coś zmieni ;D
a mi ciężko wypowiadać się na temat Had Enough... nadal jestem za mało osłuchana z płytą. Had Enough jest dla mnie porównywalne z Carry Me, tylko wejście ma lepsze, ten bas na początku bardzo mi się podoba. Ale wolę już Lifeline, osłuchałam się z tym kawałkiem i nawet mi się podoba tak samo MOOTD. a klip wolałabym do ITL lub LTD, ale najchętniej do Change Or Die! o tak!
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
March Out of Darkness jest wiele lepsze od Had Enough a ta sama kategoria mniej więcej. Od Lifeline wara, a co do Carry Me to chce wymazać znajmość z tym u-tworem z życiorysu.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
A ja tam bardzo lubie "Had Enough", Shaddix ma taki fajny wokal w niej. I bardzo jestem ciekawa teledysku, może być niezły jeśli go dopasują z tekstem.
nettle napisał/a:
A propos eski rock, bo nie słuchałam jej przez 3 miesiące. Więcej PR puszczają? PAmiętam, że kiedyś dawno trochę słyszałam tam PR, ale później długo cisza, może przez koncert się coś zmieni ;D
Raczej jej nie słucham ale coś tam leci, tzn tylko z Metki, a przynajmniej na nic innego nie trafiłam, a no i trąbią o koncercie.
no dobra, ale jak dla mnie to wlasnie mogli wziac March Out lub też State, bo są o niebo lepsze
jesus navas tylko nie March out, to ma przecież najgłupszy refren na Ziemi i na paru innych planetach , a ten moment "it's oooooookaaaaaaaay it's alllllllllright " przebija wszystko na głowę.
A jeżeli chodzi o Had Enough , ze wszystkiego co zostało z Mety to całkiem dobry wybór. State of Emergency ich przerosło po tym jak to nagrali , więc na klip nie było co liczyć.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum