Guano Apes - niemiecki zespół rockowy założony w 1994 roku przez Dennisa Poschwatta, Henninga Rümenappa, Stefana Ude. W tym samym roku dołączyła do nich wokalistka Sandra Nasic.
Myślę, że nie potrzeba szerszego przedstawiania autorów kultowego dla niektórych "Open Your Eyes". Co sądzicie o tym zespole, jakie są wasze ulubione piosenki GA i wreszcie czy byliście kiedyś na ich koncercie, ew. wybieracie się w tym roku do Krakowa ?
Co prawda, ja GA znam tyle o ile - czyli te najbardziej sztandarowe kawałki, ale powiem szczerze, że koncert na ursynaliach mnie nie porwał. Stałam i czekałam aż zagrają Open your eyes,lord of the board czy big in japan, w międzyczasie nawet nie miałam ochoty potupać nogą
no sorry.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
No bo pewnie już z tej nowej płyty dużo grali, a ona nie jest zbyt porywająca. Ale przez wspomniane kawałki wymiatają i muszą fantastycznie brzmieć na koncertach. Jak tak oglądam filmiki z ich występu na Woodstocku dwa lata temu to się pukam w głowę, że dopiero pierwszy raz tam jadę w tym roku
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum