To ktos poza mną kupił tą gre? Też grąłem w to kupe czasu jak byłem mały. Super geirka jak na kompa sprzed 10 lat. Joke, nie no, naprawde idzie w to pograć. Taka jakby troszeczke gorsza wersja Starcrafta. Zrobiliby jakiś multiplayer porządny do tego to mozę by cos naprawde dobrego z tego wyszło.
no dokładnie ... zła nie była....
a miałesm ze skepu czy z CDA ? ja miałem z CDA
No w sumie to ja też miałem z CDA, ale mówie 'kupiłem' bo przecież CDA teżza darmo nie rozdają.
A co do muzyki to juzsam nie pamiętam jej dokładnie. To juzbyło kupe czasu temu. Ale wiem ,zę też mi się nawet podobała. Taki klimacik swoisty tworzyła.
Polak jednak potrafi, Wiedźmin zalał cały świat! Ja tam w to grac nie będę, bo za rpg nie przepadam, ale cieszę się że w końcu Polakom udało się zrobić grę, którą zachwyca się cały świat (a przynajmniej Ci co się znają)
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum