e tam dopracowane czy nie...z jajem i już, jak nie masz co robić i doszedłeś do końca internetu już ;] Ale prawda taka, że trochę monotonne i za łatwe.
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Wróciłem z dwutygodniowych wakacji i jakś tak mniej sprawniej posługiwałem się komputerem - pozapominałem gdzie miałem jakie programy itd., ale prawdziwe zdziwko pojawiło się jak wszedłem na The West. Myślę sobie... "O nie, tutaj musieli coś pozmieniać".
Nienawidzę MenelGame... zmora każdego serwisu społecznościowego, oraz popularniejszego portalu... nienawidzę linków do MenelGame w komentarzach do newsów, w shoutboksach na Last.fm, w komentarzach na Wykopie. Przecież jest limit na ilość datków jakie można otrzymać z linków, który bez problemu można samemu wyrobić za pomocą jakiegoś proxy (proxy.org). W pewnym momencie byłem zmuszony zmienić opis grupy Poland na Last.fm na "Grupa dla wszystkich obywateli kraju nad Wisłą. ;) Reklamowanie stron, muzyki, oraz grup w shoutboksie grupy zabronione. Nie mamy litości dla spamerów z menelgame itp.", jak napisałem tak zrobiłem - link do MenelGame jest równoznaczny z banem i nie ma zlituj. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że tymi linkami napełnianie kieszenie Niemcom, o proszę: http://who.is/whois/menelgame.pl/
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Głupszej gry browserowej niż MenelGame narazie nie udało mi się znaleźć.
Spadać, ja w to ciągle gram.
Powiem Wam tak - gra jak gra, nudna i sztampowa, ale to gracze są esencją gier MMORPG, i tak głupich graczy jak w MenelGame to naprawdę ze świeczką szukać gdzie indziej.
Poza tym idioci z tymi linkami do datków są niemiłosierni, jakby nie mogli HitFakera załączyć, jezusie...
Powiem Wam tak - gra jak gra, nudna i sztampowa, ale to gracze są esencją gier MMORPG, i tak głupich graczy jak w MenelGame to naprawdę ze świeczką szukać gdzie indziej.
No dobra... mogę się zgodzić z twoją wersją. Pewnie wiesz lepiej niż ja bo w to grasz.
Skoro tak piszesz Żurek, to w moich oczach wyróżniasz się na tle tego pospólstwa grającego w ten cały MenelGame.
Skoro tak piszesz Żurek, to w moich oczach wyróżniasz się na tle tego pospólstwa grającego w ten cały MenelGame.
Bez przesady, ja tam głównie właśnie gram, żeby sobie popatrzeć na tych śmiesznych ludzików. Po tygodniu gry chyba znałem już wszystkie "Hinty" i zagrania na lewo w grze itp. A śmieszą mnie ludzie, którzy nie wiedzą co i jak zrobić, żeby coś osiągnąć w to a wciąż grają.
I ilość "myślę że jestem śmieszny, joł" dzieci mnie też przeraża w Menelu. Było nie było gra prostacka, i wymagająca oszukiwania, jeśli chcesz w niej coś osiągnąć a czegoś takiego nie lubię. Ale napierdalam sobie w niej koksów dla jaj, enough said że 1 walkę so far przegrałem ;]
Kolesia wczoraj za informacje w profilu pojechałem na szybko ;] Dzisiaj on zaatakował mnie w rewanżu, a nic nie zmienił (lepszy zwierzak, czy coś, nic) i znowu przegrał. Skąd tam takie muły? ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum