FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gry MMORPG
Autor Wiadomość
Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Znaków: 338117
Znaków/post: 210
Wysłany: 21-07-2009, 10:51    

e tam dopracowane czy nie...z jajem i już, jak nie masz co robić i doszedłeś do końca internetu już ;] Ale prawda taka, że trochę monotonne i za łatwe.

Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 27-07-2009, 12:28    

Wróciłem z dwutygodniowych wakacji i jakś tak mniej sprawniej posługiwałem się komputerem - pozapominałem gdzie miałem jakie programy itd., ale prawdziwe zdziwko pojawiło się jak wszedłem na The West. Myślę sobie... "O nie, tutaj musieli coś pozmieniać". :)

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Znaków: 768666
Znaków/post: 377
Wysłany: 02-09-2009, 8:01    

Nienawidzę MenelGame... zmora każdego serwisu społecznościowego, oraz popularniejszego portalu... nienawidzę linków do MenelGame w komentarzach do newsów, w shoutboksach na Last.fm, w komentarzach na Wykopie. Przecież jest limit na ilość datków jakie można otrzymać z linków, który bez problemu można samemu wyrobić za pomocą jakiegoś proxy (proxy.org). W pewnym momencie byłem zmuszony zmienić opis grupy Poland na Last.fm na "Grupa dla wszystkich obywateli kraju nad Wisłą. ;) Reklamowanie stron, muzyki, oraz grup w shoutboksie grupy zabronione. Nie mamy litości dla spamerów z menelgame itp.", jak napisałem tak zrobiłem - link do MenelGame jest równoznaczny z banem i nie ma zlituj. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że tymi linkami napełnianie kieszenie Niemcom, o proszę: http://who.is/whois/menelgame.pl/

Archon 
Administrator

Wysłany: 03-09-2009, 9:43    

Głupszej gry browserowej niż MenelGame narazie nie udało mi się znaleźć.

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Wysłany: 03-09-2009, 10:24    

Archon napisał/a:
Głupszej gry browserowej niż MenelGame narazie nie udało mi się znaleźć.

Spadać, ja w to ciągle gram.

Powiem Wam tak - gra jak gra, nudna i sztampowa, ale to gracze są esencją gier MMORPG, i tak głupich graczy jak w MenelGame to naprawdę ze świeczką szukać gdzie indziej.

Poza tym idioci z tymi linkami do datków są niemiłosierni, jakby nie mogli HitFakera załączyć, jezusie...

Archon 
Administrator

Wysłany: 03-09-2009, 11:44    

Żurek napisał/a:
Powiem Wam tak - gra jak gra, nudna i sztampowa, ale to gracze są esencją gier MMORPG, i tak głupich graczy jak w MenelGame to naprawdę ze świeczką szukać gdzie indziej.

No dobra... mogę się zgodzić z twoją wersją. Pewnie wiesz lepiej niż ja bo w to grasz.

Skoro tak piszesz Żurek, to w moich oczach wyróżniasz się na tle tego pospólstwa grającego w ten cały MenelGame.

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Wysłany: 03-09-2009, 12:41    

Archon napisał/a:
Skoro tak piszesz Żurek, to w moich oczach wyróżniasz się na tle tego pospólstwa grającego w ten cały MenelGame.

Bez przesady, ja tam głównie właśnie gram, żeby sobie popatrzeć na tych śmiesznych ludzików. Po tygodniu gry chyba znałem już wszystkie "Hinty" i zagrania na lewo w grze itp. A śmieszą mnie ludzie, którzy nie wiedzą co i jak zrobić, żeby coś osiągnąć w to a wciąż grają.

I ilość "myślę że jestem śmieszny, joł" dzieci mnie też przeraża w Menelu. Było nie było gra prostacka, i wymagająca oszukiwania, jeśli chcesz w niej coś osiągnąć a czegoś takiego nie lubię. Ale napierdalam sobie w niej koksów dla jaj, enough said że 1 walkę so far przegrałem ;]

Żurek 
Wierny fan
Nie biorę, jestem OK

Wysłany: 03-09-2009, 6:02    

Przykład z dzisiaj z Menela

Kolesia wczoraj za informacje w profilu pojechałem na szybko ;] Dzisiaj on zaatakował mnie w rewanżu, a nic nie zmienił (lepszy zwierzak, czy coś, nic) i znowu przegrał. Skąd tam takie muły? ;]

Odpowiedz do tematu