Wysłany: 25-05-2009, 12:22 Getting Away With Murder
Miejsce akcji teledysku początkowo nie zachęca, gdyś jest nim giełda papierów wartościowych, jednak szybko okazuje się, że teledysk jest bardzo ciekawy. Jest to chyba pierwszy teledysk w którym pojawiły się dupy. ;> Ba, są nawet dwie lesbijki.
Scenariusz standardowy jak na Papa Roach - zespół pojawia się w dość niecodziennym miejscu i zaczyna grać. W międzyczasie zajmują się niszczeniem instalacji elektrycznych, co powoduje awarię elektronicznych tablic ogłoszeniowych. No, i tutaj pojawia się kilka ciekawych, easter eggs. ;)
od czasu do czasu ktoś gra sobie w "kółko i krzyżyk"
w innym momencie pojawia się napis "IN GOD WE TRUST", który po chwili zmienia się na "IN GUNS WE TRUST"
od czasu do czasu na ekranach pojawiają się czaszki
na samym końcu pojawia się napis "MISSION ACCOMPLISHED", który na chwilę zmienia się w "MURDER ACCOMPLISHED"
Jeden z moich ulubionych teledysków PR, chociaż po wyłapaniu wszystkich easter eggs trochę się znudził. ;) Co o nim sądzicie?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja przez ten teledysk zatrzymałam się na chwilę, bodajże na 4funie, żeby obczaić co to. Nie trzeba chyba dodawać, że byłam zachwycona, bo zaczęłam słuchać PR Bardzo lubię teledysk do GAWM
Haha, ja wlasnie mialam bardzo podobne wrazenie, nie dosc tego na GAWM Shaddix wygladal jak moj kumpel, tylko czarne, zamiast blond wlosow Generalnie GAWM i SLMN to moje faworyty
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
A myślisz, że poza teledyskiem to jakoś dużo inaczej wyglądał?
Noooo myślę, że na co dzień nie chodzi wystylizowany, jak do teledysków.
Jak jest z rodziną, czy ma wolne.
Poza tym chyba nie chodził identycznie, jak w teledysku ubrany przez dwa lata do metamorphosis, z identyczna fryzurą, czy mimiką - bo wyraz jego twarzy też mi się podoba w GAWM ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum