Getting miazga, zajebisty album dla mnie od a do z 10/10. Pamiętam że dostałem płytkę zaraz jak wyszła, to było jeszcze w liceum od kumpla na korytarzu. Dałem mu w kwestii wymiany album Machine Head Trought the Ashes of Empires, swoją drogą też zajebis....ale nie żałowałem. Kat ile wlezie przez pierwszy miesiąc Ulubione utwory hymmmm wszystkie są fajne, teksty wymiatają, ciężko wybrać nawet 4, ale dam: do or die, done with you, scars, getting. Tu nawet nie chodzi o same utwory, tu chodzi o cały smak gettinga styl zespołu, ich wygląd, to co jest teraz już mi nie pasuje wygląda trochę jak pod publikę, komerchę, emo
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
też bym wybrała zupełnie inne płyty, no ale niech im już będzie ;P
hardrock to takie kapele jak Motley Crue, czy Guns n' Roses ;P
Motley Crue - glam metal / hair metal
Guns N' Roses - classic hard rock / hard rock
Papa Roach - hard rock / modern rock
Ranking ten dotyczy właśnie tego tzw. "modern rocka", czyli ogółu gatunków, nie tylko hard rockowych, powstałych / spopularyzowanych pod koniec 90s / na początku 00s, aż do dziś. Gdyby brali pod uwagę bardziej "tradycyjne" gatunki, to w rankingu powinny znaleźć się zespoły takie jak Scorpions, czy Pearl Jam. Więc kryteria to nie tylko data wydania płyty, ale i muzyka charakterystyczna dla tych lat. W zestawieniu widzę raczej cięższe brzmienia, choć o metal się tylko lekko ocierają, więc dodanie przedrostka "hard" wydaje się uzasadnione. Tutaj macie serwis poświęcony wyłącznie takiej muzyce, ale z naciskiem na metal właśnie.
Inna sprawa, że ranking ten jest po prostu beznadziejny. Wybrałbym zupełnie inne płyty. Sam fakt zestawienia Linkin Park i Slipknota na jednej liście nie jest zachęcający.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
A ja Jerremu dwa razu mówiłem, że mają Blood zacząć grać na koncertach, a ktoś tam z forum w Pradze raz powiedział o Into the Light i zagrali w Wawie, to jest sprawiedliwość ;p
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum