Na początku chciałbym was poprosić o docenienie wysiłku, jaki kosztowało mnie znalezienie odpowiednio trudnego słowa do tematu (Geneza :razz: ). Teraz poważnie. Chyba wiecie, o co chodzi w tym temacie. A może i nie. Piszecie skąd wziął się wasz nick.
Aeander... tego nicku używam wszędzie gdzie mogę (gdzie nie mogę też). Kiedyś, gdy miałem sra.... eee... Kiedyś, gdy poznawałem bliżej mój ukochany sedes, zacząłem kombinować z moim imieniem (Aleksander). Po wielu próbach osiągnąłem zadowalający efekt poprzez usunięcie z pierwszej części spółgłosek. To by było na tyle
Ja już gdzieś tu chyba pisalam, albo na tamtych forach, nie wiem ;p
Mart, to od Marty, bo tak mam na imię. Znajomej się kiedyś tak powiedziało i się przyjęło.
Na szczeście teraz bardzoo sporadycznie zdarza się, że się tak do mnie zwracają, bo nie podoba mi się już ;P Tak się zarejestrowałam na 3 odsłonie forum, żeby już nie męcić wszytskim w głowach, kto jest kto ;p
Używam jeszcze Blood -> To chyba oczywiste skąd się wzięło ;p
No iii... oczywiście Ta Niedobra, co ma z prawdą mało wspólnego x]
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
No ja często mam jakies emaile tomasz939....Wzięło się to bardzo dawno ale już tego nie używam...Wolę El Mariachi(gdy grałem w cs-a brat mi wymyślił:)). Teraz nieraz używam unnamed a wzięło się to też z cs-a tylko wtedy źle napisałem nick i samo takie wyskoczyło i się spodobało to zostało:D A ten co teraz mam to tak z siebie mi wystoczyło, gdyż lubię upiększać nazwy jakimiś znaczkami :grin:
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Jak byłam mała, tzn w czasie jakichś 4-6 lat, tak na mnie w domu mówili. Jak się troche zestarzałam to już było bez końcówki -ek. Mniemam, że to się wzięło od mojego imienia ale pewności nie mam :p
Tak, są też święcie przekonani, że mój nick pochodzi od imienia sumeryjskiego boga księżyca Nanna, którego imię po akadyjsku brzmi "Sin", gry komputerowej Sin, rzeki Sinú wpływającej do Morza Karaibskiego, biblijnej pustyni Sin, łacińskiego Sine qua non, no i oczywiście albumu Drowning Pool "Sinner"... ;p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
kolega i ja bawilysmy sie w jakis tam translator jezykuw (wtedy dostalem neta) i poniewasz ze mieszkam w takim zadupiu pisalismy zos i wyszlo 'Wasteland'. I jak dostaniesz neta to sie zameldujesz na byleczym i wlasnie te oto imienie wybralem. Troche dlugie imie dlatego zaczeli mi mowic 'Waste' (odpad).
Już od ok. 1,5 miecha nikt nic nie pisał tutaj, więc można sądzić, że ten temat jest zakończonym, więc może Ty opowiesz o swoim nicku, bo wcześniej pisałeś
I'd still miss you, baby
I'd still miss you, baby
Wokalista też ma takie nazwisko - to bracia. Jest jeszcze Rory Gallagher - gitarzysta bluesowy.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
ekhm... tak... no więc... heh... chyba zbędne jest tłumaczenie, że mój nick (który w sumie trudno nazwać nickiem) pochodzi od mojego imienia... a przybrało taką a nie inną formę, żeby było bardziej czytelne dla moich zagranicznych znajomych ogólnie to mówią na mnie Nika (ten skrót wymyśliła moja mała kuzyneczka - Weronika było dla niej za długie, a skrót Wero zdecydowanie mi się nie podobał), ale taki nick został już tu przez kogoś zajęty :sad:
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
H4llow wziął się od Hall0w, a Hall0w wziął się od Hallow, natomiast Hallow wziął się od piosenki Hollow Life Korna, której słuchałem dzień i noc, przez kilka tygodni. Inna sprawa, że potrzebowałem jakiegoś nicka do enemy territory i tak już zostało.
Moi najlepsi przyjaciele mówia mi za to Pagan .
_________________ Dzień po dniu za serce tnie jak nóż
wbija we mnie gwóźdź
daj mi tą jedną chwilę
bym się podnieść mógł
zanim wpadnę w dół...
potrzebowałem jakiegoś nicka do enemy territory i tak już zostało.
W ten sam sposób powstał s!n. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum