Wysłany: 13-12-2010, 1:17 Gdzie warto się wybrać w waszym mieście.
Chyba nie było tego tematu jeszcze, było coś ogólnie o miastach, jeśli był a nie widziałem to sorki<wyjeb...>
Moje pyt. brzmi - jakie są lokale warte wypicia piwa w waszym mieście. Co do Lublina nie mamy za dużego wyboru, panuje tu raczej klimat muzyki łupu cupu i lady gaga, nawet dobrego elektro nie ma
Publika - klimatyczna jeśli chodzi o muzykę, ale mała, w środku trochę komuna, czaszki krowy na prawie każdym obrazie(to dla wtajemniczonych). W skali od 0 do 10, dał bym jej 5. Minus za toalety.
Koyot - ogólnie też za mały, ale ma już swój smak wystrój nie powala na nogi ale jest gdzie usiąść, fajny bar, dobra muzyka, browar w przystępnej cenie, daję mu 7 .
Graffiti - dużo więcej miejsca niż w dwóch w/w, dobra muzyka, bardziej koncertowo niż barowo więc nie ma gdzie usiąść za bardzo, trochę na odludziu, imprezy mają raczej fajne szczególnie koncerty, dużo dziewczyn się pojawia , 8 w skali.
Riders Pub - lokal w sam raz jeśli chodzi o wielkość, klimatyczny, dużo gadżetów motocyklowych, fajni ludzie się pokazują, jest z kim pogadać. Plus za możliwość zamawiania sobie muzyki, i za kuchnię - bo w ogóle istnieje, troszeczkę mało się tam ludzi pojawia, i nie ma rockotek. Czasem można wrócić z rozbitym łbem, a czasem komuś rozbić, ogólnie dał bym mu 8, ale gdyby wbić większą ekipą to można się bawić wybornie hehe
Resztę opiszę za jakiś czas.
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
U mnie wyremontowali starą knajpę pod nazwą "Kolorowa". Zajebisty lokal, lane piwko za 3,50. Miła atmosfera, dużo miejsca, stoły do bilarda, "piłkarzyków" i darty. Żyć nie umierać. Prawdopodobnie przesiedzę tam całą zimę, tym bardziej, że ten wspaniały lokal jest położony 300m od mojego mieszkania - wspaniały prezent na święta . Zapraszam, tak swoją drogą.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
u nas "Smok", gdzie lubią sobie zapuścić przykładowo Oomph! czy też Kings of Leon. Papa Roach któregoś razu też leciało, nie powiem, że nie. Koncerty poprzez jazz, blues, reggae, rock, metal po hip-hop, hardcore punk i drum'n'bass, imprezy w klimatach lat 70/80. Taka miejscowa menelnia w ładnym opakowaniu, najlepsza knajpa na świecie!
http://www.pora.pl/resour...racja-smok-.jpg
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
Miałem dopisać resztę, sorki że tak późno. Jak by ktoś kiedyś był w Lublinie to się odzywać służę pomocą Niestety jeśli mam być szczery, to nie warto opisywać tego co zostało. Ogólnie odradzam. Chyba że interesują kogoś inne klimaty raz na jakiś czas, to coś się rozkmini.
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
Jesli chodzi o moje miasto, to jest parę takich knajp Przeważnie chodzę do Czarnego kota. Jest szafa grająca, jest kominek, fajny klimat i tam mam najbliżej
Tarot to klub bardziej własnie dla subkultury rockowców - metali. Też świetny klimat tylko czasem - mało miejsca gdy organizują jakieś koncerty. Zawsze się tam coś dzieje. Niedziele z guitar hero, maskarady, koncerty, karaoke i różne inne. No i Redz. Tam własnie bardziej zbuntowana młodziez się pojawia Jest fajnie, kolorowo, parkiet też jest. więc nie ma na co narzekać.
_________________ There is a thin line between what is good and what is evil...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum